Scroll Top

Anderson Silva kärysi anabolisista steroideista

ufc

 

Yksi UFC:n legendaarisimmista ottelijoista, Anderson Silva, kärysi dopingtestissä Diaz-ottelun alla. 13 kuukautta sääriluun murtuman takia poissa ollut Silva testasi positiivisen tuloksen Drostanolonesta.

ESPN:n mukaan testeissä näkyi myös jäämiä toisesta aineesta, Andostranesta. Kyseessä on ensimmäisen, 9. tammikuuta otetun testin tulos. Silva on testattu myös 19. ja 31. tammikuuta, joista 19. päivän testin tulokset eivät ole saatavilla.

Silva voitti Diazin ottelussa yksimielisellä päätöksellä UFC 183:ssa MGM Grand Garden Arenalla. Testien tulokset tulivat vasta tiistaiaamuna, jonka takia ottelua ei voitu peruuttaa.

Diazin ottelun jälkeisestä testistä taasen löytyi yli 150 ng/ML kannabista, mikä on yli sallitun rajan.

 

 

Andersonilta tullaan ottamaan B-näyte ja tapaus tutkitaan UFC toimesta uudelleen. Molemmilla on edessä mahdollisesti sakot ja ottelukielto. Kyseessä on Diazille kolmas käry kannabiksesta. Diazilla on alla 2007 vuodelta puolen vuoden ottleukielto kannabiksen takia. Toukokuussa 2012 hänelle määrättiin vuoden ottelukielto samasta asiasta.

Diaz on kertonut avoimesti, että hän on rekisteröity lääkekannabiksen käyttäjä kotiosavaltiossaan ja hän käyttää kannabista ADHD:nsa hoitoon.

Silvan käry oli taasen hänen ensimmäinen 18-vuotisella uralla.

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.