Scroll Top

All In Fight Night – erikoishaastattelussa Pekka Mäki

Robert Helenius

Lauantai-illan nyrkkeilygaala on puhuttanut Robert Heleniuksen ottelun johdosta. Ottelun johdosta Eva Wahlströmin, Edis Tatlin ja muiden mahtavat suoritukset ovat jääneet vailla niiden ansaitsemaa huomiota. Gee tavoitti ankarasta työsuorituksesta lomailevan Pekka Mäen antamaan kommentit Heleniuksen ottelusta ja samalla Mäki haluaa oikoa huhujen siipiä oikeisiin suuntiin.

Robert Helenius

Pekka Mäki, Robert Heleniuksen ottelu oli ohi alle minuutissa ja nyrkkeilykansa sekä media on osoittanut tyytymättömyyttään ”ottelun helppouteen”. Miten kommentoit alan ammattilaisena Robben ottelua?

Osallistuin itse Robben tiimin kanssa vastustajan valintaan. Vilpitön tavoitteemme oli löytää hyvä vastustaja Robertille, mutta toisin kävi kuten kaikki tietää. Haluan korostaa, että ei se palvele ketään, että ottelusta tulee tällainen farssi.

Miten vastustaja valittiin?

Kävimme läpi miehen recordit ja katsoimme aikaisempia otteluita videolta. Lopputulos oli kaikkea muuta. Joskus näissä raskaansarjan otteluissa kaverilta menee kylmän viileästi löysät housuun ja tässä taisi käydä niin. Juttelin ottelun jälkeen Basilin valmentajan ja managerin kanssa ja he olivat syvästi pahoillaan ”juoksumatsista”. Ei tällainen ottelu palvele Robertin uraa eikä ainakaan anna munaa Basilille tulevaisuudessa.

Embed from Getty Images

 

Kaikki tuijottaa tällä hetkellä Basilin Youtube-videoita ja maalailee piruja seinälle. Miettikää sen sijaan sitä, että Robert osui ottelun alussa hyvin Basiliin ja hän on tyrmännyt aika monta TOP 20-ulkopuolelta tulevaa nyrkkeilijää. Joka tapauksessa Basililta kaivattiin vähintään 4-5 erää, joten ottelu on syvä pettymys, mutta se on nyt ollutta ja mennyttä.

Julkisuudessa on puhuttu, että Basil kuittasi 50 000€ alle minuutin ottelusta. Pitääkö summa paikkansa?

Jokainen voi laskea katsojatulot, menot, muiden otteluiden palkkiot niin jääköhän sinne viivan alle 50 000€ alle minuutin konttaamiselle? Rohkenen epäillä.

Millaisena näet Robben tulevaisuuden?

Mielestäni Robbella on vielä aikaa ja parempi kun ei käydä hötkyilemään. Robben tiimi tekee valinnat mutta minun mielestäni Helenius kuuluu raskaassa sarjassa TOP 20-ottelijoihin ja niiltä main seuraavan vastustajan olisi hyvä olla.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.