Aleksi Saarela antoi huikeita näyttöjä vakituista Panthers-pelipaikkaa varten

St. Louis Blues hävisi Florida Panthersille 1-2 viime yön NHL-kierroksella. Floridan neljä edellistä kamppailua katsomon puolelta seurannut Aleksi Saarela antoi pantteripaitojen molempiin maaleihin syöttöpisteen. Ensimmäisen syöttöpisteensä Saarela kirjasi toisessa erässä, kun hän syötti Mike Hoffmanin 1–1-ylivoimamaalin. Toisen syöttöpisteen hän sai kolmannen erän alussa Brett Connollyn maalista. Saarela on pelannut tällä kaudella NHL:ssä yhdeksän peliä tehoin 2+2.

Winnipeg Jets voitti Arizona Coyotesin 4-2. Winnipegin Patrik Laine saalisti ottelussa yhden syöttöpisteen. Laineella on kasassa kauden 67 ottelusta 62 (27+35) tehopistettä.

Edmonton Oilers hävisi Vegas Golden Knightsille 2-3. Edmontonin maalilla Mikko Koskinen torjui 45 kertaa ja hänet valittiin ottelun parhaaksi pelaajaksi

Buffalo Sabres voitti Washington Capitalsin 3-2. Buffalon Rasmus Ristolainen sai ottelussa syöttöpisteen. Vieraiden Alexander Ovechkin teki maalin ja on taas askeleen lähempänä seuraavaa 700-maalin kerhossa vastaantulevaa ennätystä. Hän on tehnyt nyt tällä kaudella 48 maalia.

Los Angeles Kings voitti Colorado Avalanchen 3-1. Coloradolle tuli ottelussa todella synkkiä uutisia kun se menetti jo muutenkin täynnä olevalle loukkaantuneiden listalle heidän parhaan pelaajansa, Nathan MacKinnonin. MacKinnon kärsii alavartalovammasta.