Scroll Top

Airi Mikkelä putosi jatkosta: ”Flunssa vei voiton”

Sulkapallo sulkis badminton

Vantaan Energia Areenalla käytävissä sulkapallon European Touriin kuuluvassa Finnish Openissa nähtiin lauantain semifinaaleissa kolme suomalaista. Ensimmäisenä vuorossa oli ainoana naisena lauantain peleihin päässyt Airi Mikkelä.

Sulkapallo sulkis badminton

Mikkelä kohtasi VU Thi Trangin, joka pudotti suomalaisen vuosi sitten Finnish Openin semifinaaleissa, joten vastus oli tuttu. Thi Trang oli turnauksen kolmoissijoitettu ja Mikkelä viidenneksi.

Selvästi flunssainen Mikkelä joutui luopumaan jatkopeleistä suoraan kahdessa erässä lukemin 21-10 ja 21-14.

Kyllä harmittaa todella paljon. Olen taistellut tämän flunssan kanssa koko turnauksen ajan ja tänään vointi oli erittäin huono. Peli oli fyysistä niin en millään saanut itsestäni irti riittävästi. Uskon, että terveenä ollessani olisin kyennyt haastamaan VU:n mutta nyt kävi näin, todella sairaalta vaikuttava Mikkelä kertoo.

Mikkelä on tällä hetkellä parhaana suomalaisena maailmanlistoilla mutta se ei tuo hänelle paineita eikä lisäbuustia.

Airi Mikkelä sulkapallo badminton

Olen todella onnellinen, että olen päässyt 50:en parhaan joukkoon. Siellä on lisäkseni alle kymmenen suomalaista niin pidän saavutusta kovana. Ja uskon pääseväni suoraan MM-kilpailuihin pelkän rankingin perusteella ja se on mahtava juttu. Viime syksynä pelit sujuivat kerrassaan loistavasti mutta nyt kevät on ollut vähän vaisumpaa. Uskon kuitenkin, että kuntoni kohenee kevään myötä. Seuraavaksi on vuorossa kahden viikon päästä EM-kisat, jotka ovat minulle ikään kuin kotikisat, Tanskassa asuva Mikkelä kertoo.

Geemedia toivottaa tsemppiä nuorelle Mikkelälle uran jatkoon!

Mikkelän viereisellä kentällä pelasi Eetu Heino, joka eteni ensimmäisenä suomalaisena turnauksen välieriin. Ottelu oli todella fyysinen kolmen erän kamppailu.

Tsekkaa videolta, Mitä Heino tuumi ottelun jälkeen.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=DlnW5jYBOs0[/embedyt]

 

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.