Scroll Top

Perjantaina Espoossa taistellaan salibandyherruuudesta

Perjantaina salibandyliigassa mitellään Espoon herruudesta kun Indians ja Oilers ottavat mittaa toisistaan. Joukkueet ovat kauden aikana kohdanneet kertaalleen ja Oilers oli tuossa kamppailussa parempi lukemin 8-5. Tämän illan ottelu on varsinkin Indiansille todella tärkeä kun joukkue taistelee vielä tosissaan pudotuspeleihin pääsystä. Indians on tällä hetkellä sarjassa yhdeksäntenä ja matkaa viimeiseen pudotuspelipaikkaan on vain kaksi pistettä, joten voitto tulisi tarpeeseen. Indians on kotona esiintynyt ihan miehekkäästi ja voitti tammikuun lopussa Happeen peräti 9-3. Indians lähtee illan otteluun altavastaajana mutta kotikentällään pystyy varmasti haastamaant isoveli Oilersin.

Oilers pelaa tasapainoista ja hyvää kautta ja joukkue onkin sarjassa kolmantena. Tosin viime aikoina joukkueen peli on ollut huomattavasti parempaa kotona kuin vieraissa. Oilers on voittanut vain yhden viimeisestä neljästä reissupelistään. Oilers on käytännössä varmistanut playoff paikkansa, mutta voitolla joukkue olisi askeleen lähempänä kotietua

Seuraa heitä

Mikael Sievänen Indians

Sievänen on ollut kantavia voimia Indians hyökkäyksessä ja mies onkin tehnyt 20 maalia, jolla irtoaa liigan maalipörssissä paikka top 10. Maalaako Sievänen myös paikallispelissä sen tulikuuma Espoon ilta näyttää.

Sylvester Raikamo Oilers

Lauttasaaren Pallon kasvatti Raikamo on ollut tällä kaudella todella kovalla pelipäällä ja on heiluttanut verkkoa jo 21 kertaa. Raikamo on tällä hetkellä myös Oilersin sisäisen pistepörssin kärkipaikalla. Kurittaa Raikamo myös Indiansia siihen saadaan vataus perjantai-illan aikana.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.