Scroll Top

Suomi kohtaa Tshekin

LEIJONAT

Suomi lähtee illalla Tshekkiä vastaan ennakkosuosikkina otteluun. Ei kuitenkaan Geen mielestä niin suurena ennakkosuosikkina kuin bookerit antaa ymmärtää ja Jalosen suurin ongelma onkin jälleen kerran, miten ryhmän saa palautettua maanpinnalle. Se ei ole helppoa kun kyseessä ovat nuoret pelaajat ja 12 000-päinen yleisö mylvää koko 60-minuuttia ”Suomea” ja tiettyjä pelaajia. Mm. Tshekin Spacek ja Lakatos ovat pelaajia, kenelle ei voi antaa yhtään ylimääräistä tilaa.

Suomen joukkue ei käynyt aamujäällä tänään ollenkaan vaan treeniksi riitti Hölkkä Helsingin huurteisissa puistomaisemissa.

Mistä otteluun lähdetään? Tshekki on hävinnyt yhden ottelun jatkoilla Venäjälle ja Venäjä porskuttaa ja tulee porskuttamaan lohkon kärjessä. Suomella on tappio Venäjästä mutta kyseisessäkin pelissä joukkue taisteli urhoollisesti. Eli tshekki hävisi vasta jatkoilla vastustajalle, jolle Suomi hävisi suoraan.

Mitä siitä voidaan päätellä? Ei mitään muuta kuin sen, että Tshekki on aina vaarallinen ryhmä ja henkseleiden paukuttelut ja muut kannattaa jättää pukuhuoneisiin.

Joukkueiden pelityylit ovat tismalleen erilaiset. Tshekki pyrkii pelaamaan rauhallista ja tarkkaa kiekkoa kun Suomi painaa kiekon perässä kuin lappeenrantalainen atomin.

Voittajaa siniristisydämellä ei lähdetä tipsaamaan. Kokeillaan sen sijaan seuraavaa. Suomi tulee päälle 60-minuuttia hullun lailla ja Tshekin pakittelut ei auta, joten odotetaan maalirikasta iltaa.

NUORTEN JÄÄKIEKON MM-KILPAILUT

Suomi – Tshekki
Kello 18:00

Over 5.5 @ 2.05 William Hill

Kerroin on huikea muihin verrattuna ja tulee syöksymään. Tili superlaajaan Williamin talliin TÄÄLTÄ!

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.