Scroll Top

NBA-VIHJE: Trail Blazers kohtaa Cavaliersin

NBA:n yön viimeisessä ottelussa vastakkain asettuvat illan isäntäjoukkue Portland Trail Blazers, sekä viime yönä kirvelevän tappion Golden State Warriorsille kärsinyt Cleveland Cavaliers.

 

Trail Blazersin alkukausi on ollut todella vaikea ja se rämpii Läntisen Konferenssin kolmanneksi viimeisenä. Se on onnistunut raapimaan kasaan ainoastaan 11 voittoa pelaamistaan 31 ottelusta ja tämän yön urakkaa ei ainakaan helpota se, että joukkueen ainoa tähtipelaaja ja hyökkäyksen kapellimestari Damian Lillard puuttuu kokoonpanosta. Lähes 25 pisteen keskiarvolla pisteitä tällä kaudella nakuttanut ja vajaa 7 syöttöä ottelua kohden syöttänyt Lillard on suurin syy siihen, että Portlandilla on edes edellä mainitut 11 voittoa kasassa tältä kaudelta. Hänen poissaolonsa tulee näkymään karusti Portlandin pelintekemisessä ja hyökkäyspelaaminen kärsii auttamatta. Muu joukkue onkin täysin harmaata massaa ja kauden trendi on ollut erittäin löysä puolustus, joka on huono yhtälö LeBron Jamesia ja Kevin Lovea vastaan.

 

Cavaliers taisteli viime yönä tiukasti vierasottelussa Warriorsia vastaan, mutta viime kauden finaalien tapaan se joutui jälleen myöntämään Curryn ja kumppanit vahvemmakseen. Tappion tuottama pettymys oli joukkueelle valtava ja eritoten LeBron Jamesille, joka inhoaa häviämistä ylikaiken. Otteluun onkin siis syytä odottaa taistelevaa ja kaikkensa antavaa Cavaliersia, joka haluaa saada nollattua tuon kirvelevän tappion. Joukkueen takamies Kyrie Irving pelasi Warriorsia vastaan, mutta selvästikkään mies ei ollut täydessä tikissä ja hän onkin sivussa tämän yön ottelusta. Cleveland puolusti erinomaisesti Warriorsia vastaan ja tappio oli seurausta vain pienien asioiden kääntymisestä Warriorsin eduksi. Jos Cavaliers puolustaa edes lähelle samalla intensiteetillä, kuin viime yönä, niin Portland tulee jäämään 85 pisteen tietämille.

 

 

KORIPALLO

 

Portland Trail Blazers – Cleveland Cavaliers
Kello 05:00

 

 

Kotijoukkueen pisteet yhteensä – Alle 94.5 @ 1.82 Unibet

Pelaajan pistemäärä (LeBron James) – Yli 25.5 @ 1.75 Unibet

 

 

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.