Venäjä U21-Suomi U21katsottavissa ilmaiseksi netistä

Suomen alle 21-vuotiaiden jalkapallomaajoukkue pelaa EM-karsintojen viimeiset ottelunsa lokakuun aikana.

Kaikki ottelunsa voittanut Saksa on varmistanut paikkansa vuoden 2017 EM-kisoihin, Itävalta puolestaan on kakkospaikalla Suomen tavoittamattomissa.

Pikkuhuuhkajilla on silti allaan kohtalaiset karsinnat, vaikka kisapaikka jääkin haaveeksi. Suomi on hävinnyt ainoastaan selvästi kovemmille Saksalle ja Itävallalle, kaikki muut karsintaottelunsa Suomi on voittanut.

Joukkueen kasvusta karsintojen aikana kertoo se, että syyskuussa Pikkuhuuhkajat haastoi tiukasti myös Itävallan ja Saksan. Itävalta haki Vaasasta 1–0-voiton kiusallisella lisäaikamaalilla. Myös Seinäjoella vieraillut Saksa otti Suomesta voiton niukimmalla mahdollisella 1–0-marginaalilla.

Karsintojen päätösvastustaja Venäjä oli ennakkokaavailuissa lohkon kolmanneksi kovin joukkue, mutta itänaapurin karsintarupeama on ollut ailahteleva. Kahdeksasta ottelustaan Venäjä on voittanut vain kaksi. Ennen Suomea Venäjä kohtaa vielä Saksan, joten lisäpisteitä ei välttämättä ole luvassa ennen Pikkuhuuhkajien kohtaamista. Suomella on siis erinomainen mahdollisuus pitää kiinni lohkonsa kolmospaikasta.

Suomelle riittää kolmannen sijan varmistamiseen voitto perjantaina Helsingissä pelattavasta Azerbaidzhan-ottelusta. Vaikka Pikkuhuuhkajat yllättäen häviäisikin Azerbaidzhanille, tasapeli Venäjää vastaan riittää joka tapauksessa kolmanteen sijaan. Vuosi sitten Suomi otti Venäjästä 2–0-kotivoiton Kotkassa, joten täysi pistepottikin on Tommi Kautosen suojateille täysin mahdollinen.
Unibet näyttää ensi tiistaina pelattavan Venäjä-ottelun suorana lähetyksenä verkkosivuillaan. Ottelun katsominen on ilmaista, mutta vaatii rekisteröitymisen. Lisäksi pelitilillä on oltava rahaa tai veto lyötynä viimeisen 24 tunnin aikana. Himkissä pelattava ottelu alkaa tiistaina 11.10. kello 19 Suomen aikaa.

Unibet TV näyttää ottelun suorana! Kirjaudu TÄSTÄ luomaan pelitili! 

Venäjä U21-Suomi U21
11. lokakuuta klo 18.30
Unibet TV

Unibet

 

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.