PK otti kullanarvoisia pisteitä kolme kappaletta

image

Myyrmäen jalkapallostadionilla lähdettiin otteluun keskiviikkoiltana mielenkiintoisissa asetelmissa. Kotijoukkue PK-35 Vantaa on ollut viime päivinä otsikoissa harvase päivä kun joukkue on erottanut henkilökuntaansa, osa on lähtenyt vapaa-ehtoisesti ja kuka mitenkin. Joka tapauksessa keskiviikkona kentällä nähtiin yhteneväinen ryhmä, joka porskuttelee sarjataulukon viimeisenä. Vieraat Vantaalle saatiin Turun valkopaidoista kun FC Inter asteli arenalle.

Ottelun ensimmäinen puoliaika sujui kuten kaikissa PK:n kotipeleissä. Joukkue pystyi pitämään palloa ja kentällä nähtiin hienoja yksilösuorituksia. PK meni jo 1-0 johtoon Kuqin rangaistuspotkulla ja puoliajalle mentiin kotijoukkueen johdossa. PK:n joka ainoassa pelissä on ollut sama ongelma. Joukkue tulee 20:en metrin tuntumaan helposti mutta sen jälkeen pallon maaliin saaminen on vaikeaa. Yrityksiä taas nähtiin mutta todella kelvottomia.

Toisella puoliajalla PK siirtyi jo 2-0 johtoon Aleksi Ristolan maalilla. Inter ei jäänyt nuolemaan näppejään vaan kavensi ottelun 1-2 tilanteeseen Gnabouyun maalilla.

Interin selkäranka katkesi noin kuusi minuuttia ennen varsinaisen peliajan loppua kun Mombilo laittoi pallon reppuun ja lopputilanne 1-3 ja Vantaalle jäi matemaattisesti kolme pistettä, henkisesti 30.

Lähdettiin vahvalla itseluottamuksella peliin ja päätettiin, että ollaan ammattilaisia ja noudatetaan sopimuksiamme, kertoi PK-kapteeni Kim Raimi. Olemme yrittäneet olla kuuntelematta tapahtumia ja keskittyä työntekoon. Kuten taululla näkyy, meille upeat 3 pistettä.

image

Lehdistötilaisuutta odotettiin jännityksellä sillä ei tarvitse olla astronautti tajutakseen, että PK-valmentaja Shefki Kuqilla on mielettömän paineet. Jännitystä lievensi hiukan PK:n voitto, joka tuli Kuqille kullanarvoiseen paikkaan.

Shefki oli silminnähden onnellinen voitosta ja puolueettomana  mediana on todettava, että jos joskus, tänään voitto jäi oikeaan osoitteeseen.

Toivotaan, että PK pääsee keskittymään vain jalkapalloon ja peli aukeaa lopullisesti.