Otteluennakko: Ilves-Sport

Keskiviikkona pelataan Hakametsässä isoin panoksin, kun sääliviivan tuntumassa olevat Tampereen Ilves ja Vaasan Sport ottavat mittaa toisistaan. Sport on tällä hetkellä kiinni viimeisessä pudotuspelipaikassa, mutta vain parin pisteen päässä selän takana hiillostavat Ässät, sekä KooKoo ja jopa Ilves on noussut vielä taisteluun mukaan. Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella neljästi, Sportin viedessä aiemmat kohtaamiset nimiinsä otteluvoitoin 3-1. Sport on voittanut kolme viimeisintä kamppailua ja jättäen Ilveksen kaksi kertaa jopa nollille.

Ilves lähtee illan kamppailuun hyvävireisenä, sillä se on voittanut kuudesta viimeisestä ottelustaan viisi. Joukkueen vieraspelaaminen on parantunut huomattavasti Kari Heikkilän alaisuudessa, mistä hyvänä esimerkkinä tyylikäs vierasvoitto SaiPasta viime perjantailta. Vaikka Ilves on voittanutkin hyvin pelejä viimeaikoina, niin voittoja on tultava myös jatkossa mikäli joukkue mielii vielä taistella pääsystä kympin sakkiin.

Sport on pelannut viimeaikoina nousujohteisesti ja sijoituskin on upeasti kympin joukossa. Se on pystynyt haastamaan hyvin myös kärkipään joukkueet ja jalkoihin ovat jääneet niin Tappara, SaiPa, kuin viime perjantaina Oulun Kärpätkin jatkoajan jälkeen. Sportin suurimpia ilonaiheita on viime aikoina ollut hyökkääjä Charles Bertrand, joka on vaikean alkukauden jälkeen vihdoin löytänyt tasonsa.

 

 

Illan nostot:

Kai Kantola Ilves

Bluesista takaisin Ilvekseen palannut Kantola, on viimeaikoina osoittanut piristymisen merkkejä nihkeän alkukauden jälkeen. Kantola on tehnyt viimeisessä kuudessa kamppailussa kolme maalia ja samalla tuplaten kauden maalisaldonsa. Kantolan pitää jatkossakin pystyä tekemään tehoja, jos Ilves mielii päästä vielä pudotuspeleihin.  Sen Hakametsän ilta tulee näyttämään.

Charles Bertrand Sport

Ranskalais-hyökkääjä Bertrandin maalihyvä oli alkukaudesta pahasti hukassa, mutta pikkuhiljaa kauden edetessä otteet ovat kohentuneet. Bertrand on todella tärkeä palanen Sport hyökkäystä ja mieheltä odotetaankin tehoja myös jatkossa. Bertrand on ollut helmikuussa huikeassa vireessä ja viiteen peliin on syntynyt komeat 4+3 tehot.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.