Yön NHL-kierroksella kiekkoiltiin kolme eri peliä

NHL Mikko Rantanen

New York Rangers nousi 1–3-tappioasemasta lopulta 6–3-voittoon, kun vieraana ollut Toronto Maple Leafs hyytyi täysin avauserän jälkeen. Rangersin pelaajista kaikkiaan viisi pelaajaa teki ottelussa vähintään kaksi tehopistettä.

Ottelun kovin pistemies oli kotijoukkueen puolustaja Adam Fox, joka tasoitti tilit toisen erän lopulla ja jatkoi toisella maalilla päätöserän puolivälin tienoilla. Lisäksi hän oli rakentamassa joukkueensa avauserän ainoaa maalia.

New Yorkin suomalaishyökkääjä Kaapo Kakko oli kaukalossa noin 13 minuuttia, mutta jäi ilman tehopisteitä. Voitto oli Rangersille jo kolmas perättäinen.

Yön toisessa ottelussa Arizona Coyotes otti 1-4 -vierasvoiton isäntäjoukkue New Jersey Devilsistä. Ottelun kaikki maalit teki eri pelaaja. Eniten tehopisteitä teki Arizonan Lawson Crousen ja Loui Erikssonin. Devilsin Janne Kuokkanen oli jäällä liki 14 minuuttia, mutta jäi ilman tehopisteitä. Tappio oli New Jerseylle kolmas perättäinen. Arizonalle voitto oli puolestaan toinen putkeen.

Kolmannessa ottelussa Colorado Avalanche voitti Anaheim Ducksin vieraissa 0-2 Samuel Girard iski vieraiden avausosuman toisessa erässä ja kolmannen erän lopussa Nazem Kadri sinetöi voiton laittamalla kiekon tyhjään maaliin.

Maalivahti Pavel Francouz oli Coloradon voiton tärkeimpiä tekijöitä pelaamalla nollapelin 34 torjunnallaan. Coloradon hyökkääjä Mikko Rantanen jäi ilman tehopisteitä.