Winnipegin pelit NHL:n poikkeusoloissa päättyivät, Patrik Laine lomalle hoitamaan vammaansa

Toronton hyökkääjä Kasperi Kapanen syötti kaksi maalia Maple Leafsille, mutta joukkue hävisi silti Columbusta vastaan maalein 3–4. Blue Jackets johtaa karsintakierroksen ottelusarjaa 2–1 ja on voiton päässä ensimmäisestä pudotuspelikierroksesta.

Ensimmäiset pisteensä NHL:n lopputurnauksessa kerännyt Kapanen oli alustamassa avauserässä Cody Cecin alivoimamaalia, ja ottelun puolivälin lähestyessä hän syötti Nicholas Robertsonin 3–0 -maalin.

Pierre-Luc Dubois ja Seth Jones nostivat maaleillaan Columbuksen peliin mukaan ja kanadalaissentteri Dubois tasoitti pelin päätöserän puolivälissä. Edessä oli ensimmäinen jatkoerä.

Ensimmäisen jatkoerän lopussa Columbuksen eduksi, kun Alexandre Texier ryösti kiekon Maple Leafsin John Tavaresilta ja vapautti Dubois’n läpiajoon huipentamaan kypärätemppunsa.

Minnesotan kapteeni Mikko Koivu pelasi vain hieman yli 10 minuuttia Wildin 0–3 -tappiossa Vancouveria vastaan. Canucks meni johtoon toisessa erässä Brock Boeserin ylivoimamaalilla ja Antoine Roussel sekä Elias Pettersson sinetöivät voiton päätöskolmanneksella.

Kaksi edellistä ottelua voittanut Vancouver johtaa sarjaa voitoin 2–1.

Lohkovaiheen otteluissa lännen puolella St. Louis Blues taipui Vegas Golden Knightsille maalijuhlassa 4–6. Blues on hävinnyt molemmat ottelunsa, kun taas Vegasilla on kaksi voittoa.

Philadelphia otti täyden pistepotin Washingtonia vastaan, kun Flyers oli parempi maalein 3–1.

Calgary voitti Winnipegin kolmannen kerran ja eteni ensimmäiselle pudotuspelikierrokselle. Flames karkasi avauserässä kahden maalin karkumatkalle, ja ottelun viime minuuteilla Sean Monahan ja Rasmus Andersson kaunistelivat voittolukemiksi 4–0. Nollapelin pelannut Cam Talbot venyi Calgaryn maalilla kiekon tielle 31 kertaa.

Avausottelussa loukkaantunut Winnipegin hyökkääjä Patrik Laine ei ollut joukkueen kokoonpanossa ja hän pääsee aloittamaan nyt virallisesti kesälomansa.