Westend Indians selvitti ottelupallon ja kavensi voitoiksi puolivälierissä 1-3

Salibandy3

Westend Indians selvitti ensimmäisen ottelupallon F-liigan puolivälieräsarjassa Oilersia vastaan ja voitti kotonaan 5-3 kaventaen otteluiksi 1-3.

Ottelun avausmaali nähtiin jo toisella minuutilla, kun Oilersin voimamies Ilari Talvitie pommitti pallon ohi Juuso Jokisalon. Kuuma toinen erä oli sitten Indiansin, ja Valtteri Kainulainen sivalsi ylivoimalla pelin tasoihin. Lisää tuli Oilersin Rasmus Kainulaiselle laitakiilauksesta tuomitun viiden minuutin jäähyn aikana, kun Sami Niskanen suti ensin päädystä karanneesta pallosta 2-1 ja sitten vielä Aaro Astalan levityksestä 3-1. Erän viimeisellä minuutilla Oilers hukkasi omalla alueellaan kesken hyökkäykseenlähdön pallon ja Samuli Junnila kiskaisi sen asettelematta oikeaan yläkulmaan. Toiseen erään nähtiin myös pelikatko, kun kovassa kontaktissa Ilari Talvitien kanssa loukkaantunutta Niko Laitia hoidettiin kentällä.

Heti päätöserän alkuun Oilersin Jesperi Lindfors kavensi kaukolaukauksella takatolpan tyveen, ja perään Öljymiehet linkosivat Indiansia pitkään pesukoneessa laukausten kuitenkin kilistessä maalin kehyksiin ja lätsähdellessä peittäviin pelaajiin. Ottelun viimeisellä minuutilla Santeri Lindfors jatkoi Matias Veikkolan laukauksen kakkospallosta Oilersin jo maalin päähän, mutta Aaro Astalan pallo tyhjiin sinetöi ”Heimolle” avausvoiton sarjassa.

Viides kohtaaminen on vuorossa perjantaina Tapiolassa.

Pareissa LASB–Classic, Happee–Nokian KrP ja SPV–TPS ovat neljännet kohtaamiset vuorossa torstaina.