Washington Nationals World Series finaaliin!

Washington Nationals on voittanut ottelusarjan St. Louis Cardinalsia vastaan suoraan 4-0. Tilanne on washingtonilaisille sangen herkullinen, sillä viimeiseen 86 vuoteen kaupunkiin World Series ei ole eksynyt.

Embed from Getty Images

Nats oli ottelusarjassa varsin murskaava. Se voitti kaikki ottelut kohtalaisen selvästi lukemin 7-4, 8-1, 3-1 ja 2-0. Natsin koko pakka toimi aivan loistavasti välierissä ja finaalisarjasta tulee äärettömän mahtava, riippumatta siitä tuleeko vastustajaksi sitten Houston Astros tai New York Yankees. Viimeöinen peli oli varsin poikkeuksellinen, sillä Nats teki kaikki juoksunsa ekassa inningissä. Se katkaisi Cardinalsin selkärangan ja ottelu oli taputeltu ennen kuin se ehti kunnolla alkaakaan.

Nationalsin tärkein momentti, pitcherit, ovat olleet loistotuulella. Stephen Strasburg on syöttänyt 22.0 IP ERA 1.64, Anibal Sanchez 12.2 IP ERA 0.71 ja Max Scherzer 7.0 IP ERA 0.00. Lisäksi joukkueen relief pitcherit ovat pelanneet todella hyvin, joten joukkueen tärkein runko on erinomainen ja valmis tekemään World Series-sarjaan.

Embed from Getty Images

Ensimmäinen World Series peli pelataan tiistaina 22.10. Gee seuraa tapahtumia tarkasti!

 

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.