Scroll Top

VIHJE VALIOLIIGAAN: Miten käy vieraissa Arsenalin?

Gamblers valioliiga

Niin on saatu maanantain ”bank holiday” vietettyä ja briteillä on paluu arkeen. Valioliiga tarjoilee kolme ottelua, josta pureudumme kenties siihen mielenkiintoisimpaan, Bournemouth-Arsenal. Ottelusta on luvassa äärettömän mielenkiintoen ottaen huomioon Arsenalin loukkaantumiskierteen ja sen, että Bournemouth ei ole voittanut Arsenalia koskaan, lähelläkään.

Bournemouth pääsee otteluun hyvällä rosterilla ja viime ottelun upealla voitolla. Sitä ennen joukkue oli pienimuotoisessa tappioputkessa mutta nyt kurssi kääntyi. Tänään se astelee kotiyleisön eteen hyvässä nousukunnossa.

Arsenalin loukkaantumislista on surullista katsottavaa. Injury-listalla on porukkaa kuin pipoa mutta se ei ole vaikuttanut kahteen viimeiseen otteluun, josta Arsenal on napannut puhtaat voitot. Arsenalilla on laittaa kentälle nimet Özil, Sanchez, Walcott, Giroud jne niin luvassa on Bournemouthille todella hikinen iltapuhde.

Voittamalla ottelun Arsenal nousee kolmanneksi ennen Cityä. Ei liene turha sanoa, että ottelussa kohtaavat B-luokan kotijoukkue ja A-luokan vieraat.

VALIOLIIGA

Bournemouth – Arsenal
Kello 21:45

Arsenal @ 1.75 William Hill, kerroin on paras ja syöksyssä!

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.