Vihje ja ennakko Salibandyn Superfinaaliin, jossa kohtaavat Classic ja Happee

Lauantaina se vihdoin pelataan, Salibandyliigan kerrasta poikki mekanismista tunnettu Superfinaali Helsingin Hartwall Arenalla. Vastakkain ovat Tampereen Classic ja Jyväskylän Happee. 

Classic on kova, se on julmetun kova! Joukkue ei hävinnyt Salibandyliigassa tällä kaudella kuin yhden pelin ja senkin jatkoajalla. Sillä on menossa 34 ottelun  mittainen voittoputki mukaan lukien kaikki kevään pudotuspelitkin. Happeen se kohtasi kauden aikana kahdesti voittaen ensimmäisen ottelun 4-9 ja toisen 10-2. Jos Euroopassa järjestettäisiin salibandyn Mestareiden Liiga niin Classic voittaisi todennäköisesti senkin tämän hetken vireellä ja motivaatiolla. Noh, voitto voi olla liioiteltua mutta korkealla joukkue olisi. Vuosi sitten Classic kohtasi Superfinaalissa EräViikingit voittaen ottelun. 

Jyväskylän Happee oli runkosarjassa vakuuttavasti neljäs. Joukkue pelasi ehjän kauden ja suoritukset olivat tasaisia alusta loppuun. Pudotuspelissä se kohtasi ensin TPS:n ja sarjasta kehkeytyi kunnon taisto ja turkulaiset eivät antaneet tuumaakaan periksi. Lopulta Hirvilauma voitti TPS:än tiukkien vaiheiden jälkeen 4-1 ja välierissä vastaan asteli Nokian KrP. Nokialaiset olivat Happeelle vieläkin kovempi pala purtavaksi. Lopulta jyväskyläläiset hoitivat homman nimiinsä yhteistuloksella 4-2. Valitettavasti nyt edetään tuhat kertaa kovempaa joukkuetta vastaan.

Gee povaa ottelusta Classicille selvää voittoa. Välillä tamperelaiset ovat olleet puolinukuksissa ja voittaneet silti ottelun 10-0. Nyt jokainen Classic-pelaaja taistelee viimeiseen asti eivätkä käy varmistelmaan, vaikka tilanne on viisi nolla. Kyseessä on kauden tärkein peli ja peliesitykset ja moraali on sitä luokkaa, että Happeella on tekemistä pitääkseen numerot edes jokseenkin siedettävinä.

Classic voittaa ottelun 10-2. Tasoitus -2.5 on meidän kannalta lahja. Gee arveli tasoituksen olevan vähintään -4.5. Kertoimet ovat vielä korkealla mutta tulevat putoamaan rajusti ja bookerit nostavat tasoituksen rajaa. Tämä arviolta! 

SALIBANDY, SUPERFINAALI 

Classic – Happee
Kello 16:30

Classic -2.5 @ 2.03 ComeOn

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.