Vegas Golden Knights tasoitti voitot Montrealia vastaan

Vegas Golden Knights on tasoittanut NHL:n välieräsarjan voitot Montreal Canadiensia vastaan 2–2:een. Vegas haki varhain maanantaina Suomen aikaa Montrealista 2–1-jatkoerävoiton.

Vegasin ratkaisijaksi ensimmäisen jatkoerän toisella minuutilla nousi hyökkääjä Nicolas Roy, kun hän laukoi oman vetonsa paluukiekon sisään maalin kulmalta. Maali oli Roylle tämän vuoden pudotuspelien kolmas.

Montreal johti ottelua toisen erän jälkeen 1–0 Paul Byronin maalilla, mutta Vegas nousi tasoihin kolmannen erän puolivälissä puolustaja Brayden McNabbin maalilla.

Montreal-vahti Carey Price torjui ottelussa 19 kertaa. Vegasin maalilla Robin Lehner pysäytti kiekon 27 kertaa.

Montrealin suomalaishyökkääjät Joel Armia, Jesperi Kotkaniemi ja Artturi Lehkonen jäivät ottelussa ilman tehomerkintöjä. Armia sai vastuuta reilut 14 minuuttia, Kotkaniemi oli jäällä yli 15 minuuttia ja Lehkonen kirjasi jääaikaa 16 minuuttia.