Scroll Top

Vedonlyöntivihje torstaiseen iltapäivään

Valko-Venäjällä pelataan kuin mitään ei olisi tapahtumassa, hommat toimii ja firmat pelaa. Muutaman päivän huilattuaan maassa on vuorossa jalkapalloa ja tänään pelataan Vysshaya Reserve Ligaa eli maan ykkösdivaria. Vastakkain ovat umpisurkea Smolevichi Reserves ja sarjan ykkösjoukkue, Minskin reservijoukkue Dinamo Minsk Reserves. Joukkueiden ”Reserve”-tunnus on ilmoitettu joissain paikoissa numerolla 2 mutta samoista joukkueista on kyse.

Smolevichi ei ole vakuuttanut alkavalla kaudella ja viime kaudella sillä ei ollut reservijoukkuetta ollenkaan. Täksi kaudeksi sellainen on taas saatu rakennettua ja joukkue on pelannut viisi ottelua, joista se voitti ensimmäiset kolme mutta kahdesta viimeisestä se on poiminut tappiot. Tänään sillä on vastassa sarjan tämän kauden paras joukkue, Dinamo Minsk Reserves, joka voitti kyseisen liigan mestaruuden toissa vuonna. Viime vuonna sen voitti BATE Reserves mutta tällä hetkellä puolustava mestari kömpii polvia myöten sonnassa.

Dinamo Minsk Reserves on todella kova joukkue! Se pitää hallussaan sarjan piikkipaikkaa. Sen edustusjoukkue on tällä hetkellä surkeassa kunnossa ja ykkösjoukkueen pelaajia kiertätetään paljon farmissa hakemassa tuntumaa. Siinä syy Dinamo Minsk Reserven tämän hetken kovuudelle.

Smolevichi lähtee tämän päivän otteluun ihan vastaantulijana ja luvassa on ruma selkäsauna Dinamo Minsk Reserven toimesta. Kertoimet ovat pudonneet eilisestä lähtien mutta otetaan se mitä on jäljlellä! Twitterissä on luvassa lisätipsejä ottelun aikana, kannattaa liittyä!

VALKO-VENÄJÄ, VYSSHAYA LIGA RESERVE

Smolevichi Reserves – Dinamo Minsk Reserves
Klo 15:00

Dinamo Minsk Reserves -1.75 @ 1.850 bet365
Panos medium

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.