Scroll Top

Jalkapallovihje lauantai-iltapäivälle

On mahtavaa nähdä miten urheilumaailma alkaa jälleen heräämään! Huomenna on urheilua todella paljon olosuhteisiin nähden. Jalkapalloa pelataan yhteensä kymmenesssä maassa ja sen lisäksi muita lajeja harrastetaan noin viidessä maassa. Vuosi sitten vähyydelle olisi naurettu mutta nyt nautitaan ja toivotaan, että liigat pääsevät starttaamaan pikkuhiljaa ja takapakkia ei tule.

Gee poimi betsaajille yhden pelin lauantai-iltapäivästä lapulle ja tällä kertaa sukelletaan Färsaarille. Siellä nimeä täksi kaudeksi vaihtanut Premier League starttasi viikko sitten ja kaikesta näki, että palaajat olivat kuin Bambi liukkaalla jäällä. Pallot kuumotti jaloissa ja tekeminen oli vähän epävarmaa mikä on täysin ymmärrettävää pitkän tauon jälkeen. Huomenna on luvassa yksi peli ja kierros viimeistellään sunnuntaina.

Viime kauden mestari Klaksvik hävisi viikko sitten vuosi sitten toiseksi tulleelle B36 Torshavnille. Lukemat olivat 0-2 ja mestari on varmaan ottanut ottelusta opikseen ja huomenna nähdään aivan erilainen Klaksvik-ryhmä.

Se saa vastaansa viime kaudella kolmanneksi viimeiseksi tulleen TB Tvoroyrin. Tvoroyri on hävinnyt kahdeksan peliä putkeen runsasmaalisesti.

Voittajasta ei ole huomenna epäselvyyttä ja Klaksvik kairaa homman kotiin tasoituksella höystettynä!

FÄRSAARET, PREMIER LEAGUE

TB Tvoroyri – Klaksvik
Kello 16:00

Klaksvik -1.5 @ 1.950 bet365
Panos medium

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.