Scroll Top

VEDONLYÖNTIVIHJE: Tänään miesten ykkösessä on vuorossa stadin derby, johon kertoimet on laskettu aivan väärin

Gamblers miesten ykkönen

Tänään vedonlyönnissä on saatavilla mielenkiintoinen kohde, kun jalkapallon miesten Ykkösessä kohtaavat joukkueet Suomen pääkaupungista, Klubi 04 ja PK-35. Bookerit ovat merkinneet Klubin altavastaajaksi, mutta Gee on täysin päinvastaista mieltä.

Klubille on käytännössä aivan sama, miten joukkue pärjää. Ainoastaan siitä on huolehdittava, että se ei nouse Veikkausliigaan eikä putoa Kakkoseen. Näin ollen se voi päättää lähes itse siitä, koska se pelaa täysillä ja koska pelataan muut asiat mielessä. Millä sitä säädellään? Sillä, monta pelaajaa sille annetaan mukaan HJK:sta!

Viime kotipelissä Gee tipsasi Twitterin puolella, että Klubi voittaa MP:n ja näinhän siinä kävi. Bolt Arenalle jäi 3-1 -voitto. Tällöin Klubilla oli neljä vahvistusta ja se teki tarvittavat maalit helpohkosti.

Tänään se saa vähintään neljä pelaajaa edustuksesta rosteriinsa ja avaukseen. HJK pelasi perjantaina ja seuraavan kerran se pelaa vasta torstaina, joten teoriassa edustuksesta voi tulla mukaan kuka tahansa.

PK-35 on eläkeläis harrastajaryhmä. Joukkueessa pelaa seitsemän entistä Veikkausliigan pelaajaa, joiden parasta ennen -päivä on mennyt jo ajat sitten.

Kyseessä on paikallisderby, joten Klubi lähtee voittamaan! Ohessa tipsit Twitterin puolelta, joka on Geen pää tipsi -alusta, joten kannattaa ottaa seurantaan.

Alustavat kokoonpanot ilmoitetaan kello 14.30 ja Gee ilmoittaa ne Twitterissään! Tosin jo nyt on tiedossa muutama varma nimi.

KYSY, jos et ymmärrä jotain tuosta hämyisestä koodikielestä.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.