Vaasan Sport matkustaa Kuopioon

Eero Kilpeläinen

Eero Kilpeläinen on jälleen kerran esittänyt KalPa-maalilla vahvoja otteita kauden alussa. Jatkuvatko Kilpeläisen hyvät suoritukset myös Sportia vastaan?

Kuva: KalPa
Kuva: KalPa

KalPan kolmen ottelun vieraskiertue saateltiin päätökseen lauantaina Raumalla. Reissusta irtosi kuuden pisteen lisäksi myös CHL:n jatkopaikka, kun KalPa eteni maalieron turvin jatkoon Djurgårdens IF:ää vastaan.

Hyvän alkukauden myötä KalPa on noussut sarjataulukossa mukaan kärkikahinoihin ja viimeisimpänä Turussa pelatussa kärkiottelussa KalPa kaatoi TPS:n numeroin 2-3. TPS:aa vastaan Tommi Jokisen, Balazs Sebokin ja Jesse Mankisen muodostama trio oli kovassa vireessä ja se vastasikin KalPan kaikista osumista Turun illassa.

Takaisin Data Group Areenalle KalPa tekee kuitenkin paluun jo tiistaina 18.10., jolloin pohjanmaalaisvierailija Vaasan Sport saapuu Kuopioon.

KalPa on tällä hetkellä eräs Liigan kovimmista kotijoukkueista, kun se on hävinnyt viidestä kotiottelustaan vain yhden kamppailun ja tuolloinkin mukaan irtosi yksi piste, kun HPK poistui kaukalosta voittajana voittomaalilaukausten jälkeen.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.