Scroll Top

TV5:sta ja suoratoistopalvelu Dplaysta Leijonien uusi koti kaudesta 2020-21 alkaen

Gamblers leijonat

Suomen Jääkiekkoliitto on solminut kuuden vuoden (2020-2026) mittaisen sopimuksen Discovery Networks Finlandin kanssa. Sopimus tarkoittaa, että miesten MM-kisoja lukuun ottamatta jääkiekon maajoukkueiden ottelut ovat kaudesta 2020-21 alkaen katsottavissa TV5:sta ja suoratoistopalvelu Dplaysta.

Sopimuksen piiriin kuuluvat naisten, alle 20-vuotiaiden ja alle 18-vuotiaiden MM-kisat. Miesten osalta sopimus kattaa kaikki kauden EHT-turnaukset ja huhtikuussa pelattavat Nordic Cupin ottelut.

– Discoveryn tarjoama paketti on kokonaisuutena erittäin kattava: Kaikki nykyään vapailta kanavilta nähtävät ottelut ovat jatkossakin vapaasti katsottavissa, Jääkiekkoliiton toimitusjohtaja Matti Nurminen avaa juuri solmittua sopimusta.

Discovery omistaa Suomessa myös Olympialaisten oikeudet. Tämä tarkoittaa, että vuoden 2022 Pekingin talviolympialaisten jääkiekkoturnaukset nähdään niin ikään Discoveryn kanavilla.

– Jääkiekko on intohimolaji ja me Discoverylla haluamme palvella lajin faneja parhaalla mahdollisella tavalla. Tuomme tarjolle enemmän Leijonia kuin koskaan aiemmin ja olemme todella iloisia, että voimme näin jatkaa myös vahvaa urheilutarinaamme, toteaa Discovery Networks Finlandin toimitusjohtaja Leah Hooper.

– Leijonat on Suomen arvokkain urheilubrändi ja jääkiekko seuratuin urheilulaji. Meille Discoverylla on todellinen ilo ja kunnia saada olla Leijonien koti uudella vuosikymmenellä, iloitsee puolestaan Discovery Networks Finlandin urheilupäällikkö Antti Haajanen.

Vielä ensi kauden ajan jääkiekon maajoukkueiden TV-oikeudet omistaa kotimaassa Yle. Miesten MM-kisat kotikatsomoihin välittää kansainvälisen sopimuksen kautta MTV.

 

Lähde: SJL tiedote

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.