TPS:lle jo kymmenes perättäinen voitto – EräViikingit taipui kolmannessa erässä

Salibandy naiset sb

Rästipelejään urakoiva TPS löi keskiviikon kärkiottelussa kotonaan EräViikingit 4-2 ja nousi helsinkiläisten ohi F-liigan naisten A-lohkon kakkoseksi. Voitto oli turkulaisille jo kymmenes perättäinen.

Kotijoukkuetta kolme ottelua enemmän pelannut EräViikingit sinnitteli vauhdissa kaksi erää, kun se vei ensimmäisen Mirva Laitisen 50. liigamaalilla 1-0 ja vastasi toisessa vielä Ina Lemisen ja Meri-Helmi Höynälän osumiin Sofia Mittentagin tasoituksella. Päätösjakso oli sitten mustavalkoinen: Cira Virta nosti TPS:n ylivoimalla uudelleen johtoon, ja Milla Nordlund kasvatti viimeisellä kympillä eron kahteen.

F-liigan miesten sarjassa Nokian KrP nousi pisteen päähän sarjakakkonen TPS:stä, kun se kaatoi keskiviikon maalijuhlissa kotonaan Karhut 15-8.

KrP tyrmäsi tänään Karhut heti kättelyssä, kun Henri JohanssonValtteri ViitakoskiMikko Laakso ja Joonatan Kovanen laukoivat jo avauskympillä tilanteeksi 4-0. Viitakoski iski ottelun puolivälissä tilanteeksi jo 9-0 ennen kuin Juuso Ahola rikkoi vieraiden kuparisen. Kotijoukkueen kärkimiehet komistelivat pistesaldojaan urakalla, kun Mikko Laakso ja Henri Johansson merkkauttivat tehot 1+4, Valtteri Viitakoski neljä maalia, Joonatan Kovanen 3+1 ja Joona Rantala 2+2. Karhujen tehomies oli tutusti Juuso Ahola, joka tänään laukoi kaksi osumaa ja syötti yhden.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.