TPS jyräämässä välieriin – SB-Pro kaatui myös kotikaukalossaan

Salibandy naiset sb

TPS siirtyi naisten puolivälierissä jo 2–0-johtoon kaatamalla SB-Pron sen kotikaukalossa maalein 5-1.

Laura Rantanen ensimmäisessä ja Cira Virta kahden pelaajan ylivoimalla toisen alussa laukoivat turkulaiset kahden maalin johtoon, mutta pelin puolivälissä Sade Puolakka nostatti Pron toiveita kavennuksellaan. Erän toiseksi viimeisellä minuutilla TPS kuitenkin repi eroa. Jasmin Saario iski Veera Kuosmasen maalin takaa tarjoilemasta pallosta 3-1, ja heti seuraavassa vaihdossa vielä Meri-Helmi Höynälä linkosi takakulmaan jo 4-1. Ottelun viimeisellä viisiminuuttisella Laura Rantanen laukoi TPS:n jo neljän maalin johtoon, ja viimeisen iskun kotijoukkueen kirihaaveille iski Lenka Novotnalle nostettu punainen kortti.

Keskiviikkona ovat vuorossa kolmannet ottelut puolivälieräpareissa Classic–EräViikingit (tilanne 1-1), FBC Loisto–PSS (2-0) ja SaiPa-SSRA (1-1).