Todellinen pommi MLB-postseasonilla, LA Dodgers putosi jatkosta

Los Angeles Dodgers on pudonnut MLB:n puolivälierissä Washington Nationalsia vastaan yhteistuloksella 2-3. Dodgers johti jo ottelusarjaa 2-0 mutta niin vaan Nats tuli rinnalle ja ohi kuin ravihevonen. Asiassa voidaan puhua jymy-yllätyksestä, sillä Dodgersilla on pelaaja pelaajalta arvioituna äärettömän kova joukkue ja se oli koko liigan toiseksi paras joukkue runkosarjassa voittoprosentilla mitattuna.

Embed from Getty Images

Dodgers johti viidettä ottelua aina kahdeksanteen vuoropariin asti lukemin 3-2 ja kotijoukkueen Walker Buehler esitti todella vakuuttavia otteita starting pitcherinä. Dodgersin aloitettua pullben-juoksutuksensa, ottelu kääntyi Natsille hetkessä. Dodgers käytti relief pitcherinä kentällä Clayton Kershawiakin mutta syystä tai toisesta Kershaw ei ole koskaan onnistunut postseasonilla eikä tämäkään kerta tehnyt poikkeusta. Kershaw syötti 0.1 IP ERA 7.11.

Lopullisesti ottelu kääntyi Natsille ylimääräisellä vuoroparilla kun Dodgersin Joe Kelly tuli kummulle neljäntenä ja viimeisenä pullbeninä. Kelly romahti täysin saldolla 1.1 IP ERA 23.14. Nats nakutteli neljä juoksua ja voitti viidennen ja ratkaisevan ottelun 3-7.

Embed from Getty Images

Natsilta pitää nostaa esille Anthony Rendon, joka löi kolme juoksua .AVG .350 ja toi yhden juoksun. Lisäksi Juan Soto löi ja toi kaksi juoksua. Natsin SP Stephen Strasbourg antoi kolme juoksua kahdessa ensimmäisessä vuoroparissa mutta recordicksi hän kuittasi hyvän saldon 6.0 IP ERA 2.40.

Voittoa voidaan pitää todella suurena onnistumisena Natsille ja samalla joukkue huusi itsensä mukaan World Seriesin metsästykseen. Dodgers lähti todella suurena suosikkina ottelupariin mutta näin sille taas kävi ja kyseessä ei ole ensimmäinen kerta eikä viimeinen.

TILANTEET MUISSA OTTELUPAREISSA

St. Louis Cardinals voitti sarjan Atlanta Bravesia vastaan 2-3 ja se kohtaa Natsin välierissä.

Houston Astros ja Tampa Bay Rays on niinikään jännittävässä tilanteessa 2-2. New York Yankees sen sijaan johtaa sarjaa Minneasota Twinsiä vastaan 3-0.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.