Scroll Top

Tipsi jalkapallon Suomen Cupiin – järkyttävä miina kertoimissa!

Fudis jalkapallo

Tänään pelataan kaksi Suomen Cupin ottelua miesten fudiksessa ja jälkimmäisessä pelissä bookerit ovat aivan kujalla Geen sisäpiiritiedon mukaan.

Klaukkalan tekonurmella kello 20.00 NJS III kohtaa legendaarista legendaarisemman Lahden Kuusysin. NJS:n voitolle on annettu järkyttävä kerroin ja se on povattu täysin altavastaajaksi. Tämä tipsi ei sisällä ensimmäistäkään affiliate-linkkiä eikä mainosta yhteenkään yhteiskumppaniimme.

FC Kuusysin avauskokoonpanosta on pois 5-6 avauskokoonpanon pelaajaa armeijan ja loukkaantumisten takia. Joukkueen linja-auto starttasi äsken matkaan Nurmijärvelle Lahdesta. Vaihtopenkillä möllöttää vain kolme vaihtopelaajaa. Joukkueen kolmosdivarin kausi ei ole startannut hääppöisesti ja se sijaitsee kahdeksantena. Viime vieraspelistä joukkue otti kuokkaan 3-1.

NJS III sen sijaan on tehnyt vakuuttavaa jälkeä Cupissa ja joukkue on täynnä entisiä kakkosdivarin pelaajia. Olosuhteet ottelulle ovat erinomaiset kun tuulikin tyyntynee iltaa kohden. Joukkue pelaa nelosessa, mutta älkää antako sen hämätä.

FUDISTIPSI

Miesten jalkapallon Suomen Cup

NJS III – Kuusysi
Kello 20.00

NJS III +4 @ 1.90
PANOS: Large

Peli ei löydy kovinkaan monen bookerin sivuilta, mutta bet365 se on ainakin. Bet365 on muuttunut todella paljon huonompaan suuntaan muutaman viime kuukauden aikana. Yrityksen johtoa on laitettu uusiksi ja muun muassa aina takuuvarmat aasialaiset liinat joukkueiden maalimäärille jo betsin julkaisemisen aikaan on kadonnut, samoin joukkueiden tekemiä yhteismaalimääriä (TT, team totals) ei löydy lähellekään niin paljon kuin ennen ja pelejä vedetään pois listoilta jos tilanne heidän suhteen näyttää heikolta. Toivotaan, että tämä liina pysyy listoilla pelin alkamiseen saakka. Pelionnea kaikille!

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.