Tietosuojaseloste

Gamblermedia – Henkilötietojen käyttö

Gamblers käsittelee henkilötietoja Suomen henkilötietolain ja tämän tietosuojaselosteen mukaisesti.
Tarkoituksenamme on tarjota Sinulle tehokasta ja yksilöllistä viihdettä vieraillessasi verkkosivuillamme.

Mahdollistaaksemme tämän saatamme pyytää Sinua luovuttamaan henkilötietojasi. Henkilötiedoilla tarkoitetaan tässä yhteydessä nimeäsi, syntymäaikaasi, sähköpostiosoitettasi sekä postiosoitettasi. Kun tietojen pyytäminen on tarpeellista, sitoudumme noudattamaan korkeinta mahdollista tietosuojatasoa henkilötietojesi asianmukaiseksi suojaamiseksi. Emme kerää mitään tietoja ilman suostumustasi.
Saatamme silloin tällöin käyttää luovuttamiasi henkilötietoja markkinointitarkoituksiin (esimerkiksi kehittääksemme tai tarjotaksemme verkkosivuillamme vieraileville uusia palveluita tai ilmaistuotteita). Kehitämme jatkuvasti palveluitamme ja tuotteitamme saamamme palautteen perusteella ja saatamme jakaa tämän palautteen myös muiden tahojen kanssa. Emme kuitenkaan luovuta henkilötietojasi ulkopuolisille tahoille muutoin kuin antamallasi nimenomaisella suostumuksella.

Toimimme yksinomaan suostumuksesi nojalla
Sinulle kerrotaan aina etukäteen, mikäli Gamblersmedia tarvitsee henkilötietojasi yksilöimiseesi tai ottaakseen Sinuun yhteyttä. Tavallisesti henkilötietojasi pyydetään silloin, kun rekisteröidyt johonkin palveluumme tai järjestämäämme kilpailuun. Gamblersmedia pyytää Sinulta aina suostumuksesi ennen henkilötietojesi käsittelemistä. Jos et halua antaa suostumustasi, emme käsittele henkilötietojasi lainkaan. Luovuttamiasi henkilötietoja käytetään vain niihin tarkoituksiin, jotka Sinulle ilmoitetaan henkilötietojasi pyydettäessä. Sinulle tarjotaan mahdollisuus peruuttaa antamasi suostumus jokaisen Sinulle lähettämämme viestin tai muun yhteydenottomme yhteydessä.

Noudatamme lakia
Tässä tietosuojaselosteessa todettujen seikkojen ohella Gamblersmedia luovuttaa henkilötietoja ainoastaan lainsäädännön sitä edellyttäessä, Gamblersmedian oikeutettujen etujen suojaamiseksi ja puolustamiseksi tai asiakkaidensa ja muiden verkkosivustonsa käyttäjien turvallisuuden suojelemiseksi.
Gamblersmedia toimii kaikissa tapauksissa Suomen henkilötietolain mukaisesti. Noudatamme huolellisuutta ja hyvää tietojenkäsittelytapaa käsitellessämme tai luovuttaessamme henkilötietoja.

Evästeiden käyttö
Voidaksemme mitata verkkomainontamme vaikuttavuutta käytämme niin sanottuja evästeitä (“Cookies”) hyödyntävää tekniikkaa. Evästeiden avulla voimme arvioida, mitkä verkkomainoksemme tuovat uusia käyttäjiä verkkosivuillemme. Eväste on pieni tekstitiedosto, joka tallentuu automaattisesti tietokoneellesi saapuessasi verkkosivuillemme jonkin mainoksemme kautta. Useimmat Internet-selaimet hyväksyvät automaattisesti evästeet, mutta voit halutessasi estää niiden käytön muuttamalla Internet-selaimesi asetuksia. Verkkosivujamme voi käyttää myös ilman evästeiden hyväksymistä.

Oikeutesi
Voit milloin tahansa pyytää tarkastettavaksesi itseäsi koskevat rekisteriimme merkityt henkilötiedot. Tämä oikeus on käytettävissäsi ilman maksua kerran vuodessa. Gamblersmedia korjaa pyynnöstäsi myös kaikki rekisteriimme merkityt virheelliset tai vanhentuneet henkilötiedot.

Tietoturva
Gamblersmedia sitoutuu toteuttamaan tarpeelliset tekniset ja organisatoriset toimenpiteet henkilötietojesi suojaamiseksi asiattomalta pääsyltä tietoihin tai vahingossa tai laittomasti tapahtuvalta tietojen hävittämiseltä, muuttamiselta, luovuttamiselta, siirtämiseltä taikka muulta laittomalta käsittelyltä. Huomaathan, että Internet-yhteydet eikä sähköpostiliikenne, jota hyödyntämällä luovuttamasi henkilötiedot verkkosivuiltamme välitetään eteenpäin, ei koskaan ole täysin käyttövarma tai virheetön.

Yksityisyytesi suojaaminen
Jos uskot, että Gamblersmedia ei jossakin tapauksessa ole toiminut tämän tietosuojaselosteen mukaisesti, ole hyvä ja ota yhteyttä. Ryhdymme tarvittaviin toimenpiteisiin kaikkien ongelmien korjaamiseksi.

Gamblersmedia tammikuussa 2015

Siirry työkalupalkkiin