Teuvo Teräväiselle huikeat tehot Columbuksen kaadossa – myös Aleksander Barkov pelituulella

Änäri1 NHL 10 Jääkiekko

Teuvo Teräväinen ja Sebastian Aho johdattivat maanantain NHL-kierroksella Carolina Hurricanesin 7–3 -kotivoittoon Columbus Blue Jacketsista. Ottelun kakkostähdeksi valittu Teräväinen teki tehot 1+3 ja Ahon saldo oli 1+1.

Columbuksen suomalaistähti Patrik Laine sai tililleen yhden syöttöpisteen ja Blue Jacketsin maalilla kaksi ensimmäistä erää torjunut Joonas Korpisalo venyi kiekon eteen 20 kertaa.

Embed from Getty Images

Teräväinen on nyt kahden ottelun mittaisessa maaliputkessa, sillä hän avasi kauden maalihanansa edellisessä ottelussa. Ennen maanantain Columbus-peliä 26-vuotias suomalaishyökkääjä oli pelannut tällä kaudella vain yhdeksän ottelua sairastelun johdosta tehoin 1+2=3.

Tehovireessä NHL-kierroksella oli myös Florida Panthersin kapteeni Aleksander Barkov. Suomalaishyökkääjä keräsi tehot 1+1, kun Florida haki makean 4-6 -vierasvoiton Tampa Bay Lightningilta.

Ottelun parhaaksi pelaajaksi valittu Barkov teki taidokkaasti joukkueensa 5–2-osuman läpiajosta toisen erän puolivälin jälkeen. Maali oli Barkoville kauden viides. Suomalaisten tämän kauden pistepörssiä johtava 25-vuotias Barkov on kirjannut kauden 13 ottelusta 14 tehopistettä.

Floridan hyökkääjä Eetu Luostarinen kirjasi ottelusta yhden syöttöpisteen.

Suomalaisista tehopisteiden makuun pääsi myös Edmonton Oilersin Jesse Puljujärvi. Hän kirjasi yhden syöttöpisteen, kun Oilers taipui kotonaan Winnipeg Jetsille 5–6.

Embed from Getty Images

NHL-kierroksen tulokset

Arizona – St. Louis 1–0
Buffalo – NY Islanders 1–3
Carolina – Columbus 7–3
Tampa Bay – Florida 4–6
Toronto – Ottawa ja 5–6
Detroit – Chicago ja 2–3
Edmonton – Winnipeg 5–6
Vancouver – Calgary kesken
San Jose – Anaheim kesken

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.