Tennistähti julkaisi upeita kuvia sosiaalisessa mediassa – kukkahattukansalta meni herne nenään

Tennistähti Naomi Osaka sai kokea sosiaalisen median nurjan puolen, kun hän latasi Instagram-tililleen bikinikuvia yli miljoonalle seuraajalleen. Kukkahattu- ja kateellinen kansa sai kun huumeita suoneen ja sanasota oli valmis.

Geen virallinen mielipide on, että kuvat ovat upeita, bikinit on aika yleinen näky uima-altaan reunalla ja Osakakin on vain ihminen.

Kommenttikenttään mahtui kaikenlaista sontaa. Häiritsevintä monille tuntui olevan se, että urheilija haluaa julkaista itsestään kuvia vähissä vaatteissa.

– Haluan vain sanoa, että minua puistattaa se, kuinka moni ihminen on pyytänyt minua säilyttämään viattoman imagoni. Te ette tunne minua. Olen 22-vuotias ja käytän bikineitä uima-altaalla. Miksi te tunnette voivanne kommentoida sitä, miten minä voin pukeutua, Osaka napautti takaisin Twitterin puolella.

Forbesin listan mukaan Osaka oli menneen 12 kuukauden aikana maailman parhaiten tienaava naisurheilija. Tennistähden vuoden sisällä takomat 37,4 miljoonaa dollaria on suurin koskaan naisurheilijan tienaama summa.

Carterin mukaan nuorekkuus ja monikulttuurinen tausta ovat Osakan valttikortteja.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.