Tennis -Kontinen ja Struff eteni jo puolivälieriin Australian avointen nelinpelissä

Suomen Henri Kontinen ja hänen parinsa Jan-Lennard Struff jatkoivat loistavia otteitaan Australian avoimissa. Kaksikko eteni puolivälieriin kukistettuaan kolmannen kierroksen ottelussaan Italian Simone Bolellin ja Ranskan Benoit Pairen suoraan kahdessa erässä luvuin 7-5, 6-3.

Kuva: Tennisliitto

Australian avoimet ovat vasta Kontisen ja Struffin ensimmäinen nelinpeliturnaus yhdessä, joten menestys on ollut siihen nähden todella hyvää. Viime yönä pelatussa ottelussa  Kontinen ja Struff pitivät tasonsa läpi ottelun todella hyvänä eikä vastustajalle juuri murtopaikkoja sadellut, aivan ottelun alkua lukuunottamatta. Ensimmäinen erä oli hyvin tasaista pelaamista ja molemmat parit pitivät pitkään oman syöttönsä. Erän ratkaisu nähtiin kahdennessatoista pelissä, jossa Kontinen ja Struff pystyivät raapimaan tarvittavan murron ja näin erävoitto parille lukemin 7-5.

Toisen alku enteili jälleen tasaista erää, mutta sitten yhdellä murrolla Kontinen ja Struff pääsivät nopeassa tahdissa kolmen pisteen johtoon. Kontisella ja Strufilla oli vastustajan syötössä kaksi ottelupalloa, mutta Bolelli ja Paire pystyi nämä selvittämään. Seuraavassa syöttövuorossa ei sitten enää armoa annettu vaan Kontinen ja Struff piti oman syöttönsä helposti ja ratkaisi kamppailun kolmannelle ottelupallolla. Toinen erä kaksikolle lukemin 6-3 ja koko ottelu siis erin 2-0.

Puolivälierissä vastus kovenee sitten huomattavasti, sillä Kontinen ja Struff kohtaavat turnauksessa 11. sijoitetun parin Rajeev Ram – Joe Salisbury. Pari on esiintynyt turnauksessa tähän mennessä todella loistokkaasti eikä se ole hävinnyt otteluissaan vielä erääkään.