Tennis – Henri Kontinen ja Gabriela Dabrowski etenivät Australian avointen sekanelinpelin välieriin

Henri Kontinen ja kanadan Gabriela Dabrowski ovat edenneet Australian avointen sekanelinpelin välieriin. Pari kukisti puolivälierässä turnauksessa kuudenneksi sijoitetun Kroatian Ivan Dodigin ja Taiwanin Latisha Chanin luvuin 7-5, 7-6 (7-2).

Ottelu oli alusta saakka todella tasainen ja kumpi pari piti pitkään omat syöttönsä. Dodig – Chan kaksikolla oli kaksi kertaa mahdollisuus murtaa Kontisen ja Dabrowskin syöttö tässä kuitenkaan onnistumatta. Ratkaisu saatiin erän yhdennessätoista pelissä, jossa Kontinen ja Dabrowski pystyi ottamaan tarvittavan murron. Tämän jälkeen kaksikko piti oman syöttönsä ja näin ensimmäinen erä voitto lukemin 7-5.

Toisessa erässä Kontinen ja Dabrowski pystyi ottamaan kaksi kertaa syötönmurron, mutta kummallakin kerralla vastustaja tasoitti heti vastamurrolla takaisin. Lopulta erässä mentiin aina tie breakiin asti, jossa Kontinen ja Dabrowski ei antanut vastustajalla juuri mahdollisuuksia vaan voitti katkaisupelin lukemin 7-2 ja erän siis lukemin 7-6.

Välierässä Kontisen ja Dabrowskin vastus kovenee hiukan puolivälierästä, sillä vastaan tulee turnauksessa kolmanneksi sijoitettu pari Tshekin Barbora Krejcikova – Kroatian Nikola Mektic. Ottelu on ohjelmassa perjantaina.