Tennis – Emil Ruusuvuori voitti maailmanlistan numero 5:en!!!

Tenniksen Davis Cupissa Emil Ruusuvuori pelasi elämänsä ottelun, kun hän voitti Espoossa Itävallan supertähden, ATP-listalla sijalla 5 olevan Dominic Thiemin 6–3, 6–2.

Ruusuvuori pelasi jo aiemmin päivällä nelinpelissä Henri Kontisen kanssa nelinpelissä mutta se ei menoa haitannut vaan Ruusuvuori vei ensimmäisen erän lukemin 6–3.

Toinen erä alkoi avauserän tavoin tiukasti, mutta Thiemin epävarmuus jatkui ja Ruusuvuoren itsevarmuus oli tapissa. Ruusuvuori mursi Thiemin syötön ja siirtyi myös toisessa erässä johtoon. Upeasti pelannut Ruusuvuori mursi myös Thiemin neljännen syötön ja vei toisen erän 6–2.

Samalla Suomi tasoitti Davis Cup -ottelun 2–2:een. Jäljellä on vielä yksi ottelu, jossa pelaavat Harri Heliövaara ja Dennis Novak. Ottelu alkaa kello 18:00.