Tenniksen ATP-lopputurnauksen finaalissa kohtaavat Daniil Medvedev ja Dominic Thiem.

Asia varmistui kun Medvedev voitti välierissä Rafael Nadalin. Lauantaina Thiem oli kaatanut jo omassa semifinaalissaan Novak Djokovicin.

Medvedevin ja Nadalin välinen välieräottelu venyi kolmeen erään. Nadal voitti ensimmäisen erän ja oli toisessa erässä jo tie-break -voiton päässä finaalipaikasta. Medvedev tuli kuitenkin ohi erin 3-6, 7-6, 6-3.

Thiem hävisi alkulohkossa yhden ottelun. Medvedevillä on Lontoossa sen sijaan tappioton saldo, joten hän tavoittelee sunnuntaina ATP-lopputurnauksen suurinta mahdollista, 1,6 miljoonan dollarin suuruista palkintorahapottia.