Tehdäänkö Australiassa suomalaista tennishistoriaa?

Gamblers tennis 5

Lauantaina Australian avoimissa nähdään kaksi mahtavaa ottelua. Ensiksi naisten finaalissa kohtaavat Williamsin supersiskokset Serena ja Venus. Naisten finaalin jälkeen katseet kiinnittyvät Henri Kontiseen joka parinsa John Peersin kanssa taistelee nelinpelin finaalissa.

Williamsin sisarukset kohtasivat edellisen kerran Grand Slam- finaalissa vuonna 2009 Wimbledonin nurmikentillä. Tuolloin Serena oli vahvempi ja Venuksen rooliksi jäi katselle sisarensa juhlintaa. Ottelussa nähdään eräänlaista historian havinaan ja lähtökohdat ovatkin erittäin herkulliset. Kaksikon keskinäiset ottelut ovat uran varrelta Serenan hyväksi 16-11. Pikkusisko lähtee myös tähän otteluun ennakkosuosikkina. Täysin vailla mahdollisuuksia upeaa turnausta pelaava Venus ei kuitenkaan ole. Ottelussa tullaan varmasti näkemään hurjaa pommitusta puolin ja toisin. Ottelun arvioitu alkamisaika on noin 10:30.

Naisten finaalin jälkeen stadionin valloittavat Henri Kontinen ja John Peers sekä Bryanin veljekset Bob ja Mike. Kontinen/Peers parivaljakko lähtee otteluun ennakkosuosikin asemassa, ja on sen ansainnut. Kontinen ja Peers muodostavat tällä hetkellä kenties parhaan nelinpeliparin. Vastassa ovat kuitenkin kaiken kokeneet ja nähneet Bryanit joten ottelusta ei tule helppoa. Nelinpeli on hyvin pienistä asioista kiinni. Henkisellä puolella tullaan ratkaisemaan paljon, kuka pystyy tiukoissa paikoissa tiukkoihin ratkaisuihin. Uskon ottelun kuitenkin ratkeavan siihen kumpi pareista pystyy syöttämään paremmin ja tasaisemmin. Toivottavasti saamme huomenna ensimmäisen suomalaisen Grand Slam- voittajan miestensarjoissa!

HUOMIO! MUISTAKAA ETTÄ OTTELUT OVAT NÄHTÄVILLÄ ILMAISEKSI TÄÄLTÄ!!!

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.