Scroll Top

Taru Lahti-Liukkonen / Niina Ahtiainen mukaan beach volleyn EM-turnaukseen

Beachvolley Lahti-Liukkonen

Taru Lahti-Liukkonen / Niina Ahtiainen saavuttivat paikan beach volleyn EM-turnaukseen 2024, joka pelataan 13.-18.8. Hollannissa. 32. Euroopan mestaruudet ratkotaan Haagissa, Arnheimissa sekä Apeldoornissa.

Mukaan EM-turnaukseen selvisi 32 paria naisissa sekä miehissä. Naisissa parit tulevat 15:stä eri maasta. Parit jaetaan arvonnassa kahdeksaan neljä joukkueen lohkoon.

Viime kesänä kaksikko sijoittui Wienissä yhdeksänneksi.

Taru Lahti-Liukkonen on mukana EM-kisoissa nyt historiallisesti yhdennentoista kerran. Hän on ollut mukana EM-turnauksessa vuodesta 2013 lähtien kesän 2020 jäätyä väliin äitiysloman myötä. Parina Lahti-Liukkosella on ollut EM-kisoissa aiemmin Anniina Parkkinen kuusi kertaa ja Riikka Lehtonen kolmasti ja nyt Ahtiainen toistamiseen. Paras sijoitus on viides tila Parkkisen kanssa 2017.

Niina Ahtiainen on mukana EM-kisoissa nyt kahdeksannen kerran perättäin. Paras sijoitus on viides tila 2020 Riikka Lehtosen kanssa Jurmalassa. Kertaalleen Ahtiainen on pelannut EM-kisoissa Ida Sinisalon, Vilhelmiina Prihtin sekä Taru Lahti-Liukkosen kanssa sekä neljä kertaa Riikka Lehtosen kanssa.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.