Superpesiskausi jälleen käyntiin Fuengirolasta – kauden avauksessa kaksi kärkiottelua!

Fugepesis ylpeänä esittää: Vimpeli-Kouvola ja Pori-Lapua superpesiskauden avauksessa Aurinkorannikolla 25.-26.4.2020

Superpesiskausi avataan jo neljännen kerran peräkkäin Espanjan Fuengirolassa 25.-26.4.2020. Ensi kevään kattaus on kovempi kuin koskaan aiemmin, sillä vastakkain ovat viime vuosien menestysjoukkueet. Naisten ottelussa kohtaavat päättyneen kauden mitalistit Pesäkarhut Porista ja Lapuan Virkiä lauantaina 25.4.2020 kello 13. Miesten superpesiskauden takuulla kiihkeässä avauksessa Vimpelin Veto hakee revanssia joukkueen mitalikannasta pudottanutta Kouvolan Pallonlyöjiä vastaan sunnuntaina 26.4.2020 kello 14.

Saarikoski Travelsin Juha Saarikoski on toiminut yhtenä Fuengirolan kauden avauksen pääarkkitehdeista alusta lähtien. Saarikoski on erittäin ilahtunut kevään 2020 joukkuekattauksesta.

– Todella hienoa saada ensimmäistä kertaa sekä naisten että miesten avauksiin TOP 4 -joukkueet. Olen mukana Superpesiksen kauden avausviikonlopun luomisessa jo neljännen kerran ja ensi keväänä luvassa on hieman erilainen tapahtuma, joten jo aikaisemminkin Fugepesiksessä mukana olleet voivat innolla lähteä mukaan pesiskarnevaaliin.

– Nyt ensimmäistä kertaa myynnissä on VIP-alue, jonka ideoi Jussi Pyysalo Superpesiksen puolelta. Viime keväänä testasimme ideaa ja siitä saadut hyvät kokemukset kannustivat tuomaan sen kaikille myyntiin.

– Lisäksi Vimpelin fanien ideoima fanikulkue tulee olemaan ohjelmassa myös ensi keväänä, mutta tällä kertaa ”virallisena” ohjelmaosuutena, johon voivat osallistua kaikki pesisfanit, Saarikoski kertoo.

Kauden avaustapahtuman järjestävät yhteistyössä Superpesis, osallistuvat seurat sekä Imatran Pallo-Veikot.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.