Suomi voitti salibandyssa Tshekin

Suomen salibandymaajoukkue voitti myös toisen ottelunsa Ruotsin Sandvikenin EuroFloorball Tour -turnauksessa kun Tshekki kaatui lukemin 5-2. Tänään oli hyökkääjä Tuomas Iiskolan vuoro iskeä ensimmäinen osumansa miesten maajoukkuetasolla kun hän laukoi Miko Kailialan syötöstä Suomen 2-0-johtoon.

Eilen Sveitsin kaatanut Suomi laukoi voittoon riittäneet maalit jo iltapäiväottelun ensimmäisellä puolikkaalla, minkä jälkeen etumatka ei enää kolmea maalia kapeammaksi kutistunut.

Santtu Strandberg torjui voiton ensimmäisessä maaottelussaan. Eemeli Salin sekä Suomen parhaana palkittu Nico Salo syöttivät kaksi maalia kumpikin.

Sunnuntain päätösottelussa Suomi saa vastaansa viikonloppua isännöivän maailmanmestari Ruotsin.

Salibandya, Sandviken, Ruotsi

Miesten EuroFloorball Tour -turnaus

Tshekki – Suomi 2-5 (0-2, 0-2, 2-1)

1. erä: 3.50 Jonne Junkkarinen (Nico Salo) 0-1, 18.10 Tuomas Iiskola (Miko Kailiala) 0-2.
2. erä: 23.13 Tatu Väänänen (Eemeli Salin) 0-3, 39.07 Jami Manninen (Salo) 0-4.
3. erä: 47.05 Matej Jendrisak (Daniel Sebek) 1-4, 54.41 Mika Moilanen (Salin) 1-5, 59.05 Jiri Curney (Jendrisak) 2-5 im.