Suomi voitti Bulgarian Kansojen liigassa maalein 2-0

Suomen miesten jalkapallomaajoukkue oli tyly isäntä Bulgarialle Kansojen liigassa ja voitti ottelun 2–0. Helsingin olympiastadionilla pelatun ottelun maalit tekivät toisella puoliajalla Robert Taylor ja Fredrik Jensen.

Suomella on kolmesta Kansojen liigan ottelustaan saldona yksi tappio ja kaksi voittoa.

Huuhkajat otti ensimmäisen puoliajan edetessä otteen pelistä ja sai luotua pari laatupaikkaa. Glen Kamara pyöritti Huuhkajien peliä vahvasti.

Avausosuma syntyi 52. minuutilla, kun Jere Uronen keskitti ja Joel Pohjanpalo pelasi pallon päällään Teemu Pukille, jonka laukaus epäonnistui. Taylor oli nopeasti paikalla ja tuikkasi pallon läheltä maaliin. Osuma oli Taylorille A-maajoukkueuran ensimmäinen.

Jatkoa seurasi, kun kaksi minuuttia aiemmin vaihdosta kentälle tullut Jesper Jensen laukoi pallon 67. minuutilla komeasti maaliin.

Huuhkajat jatkaa Kansojen liigan urakkaansa keskiviikkona kotipelillä Irlantia vastaan.