Suomen lentisnaisilla pakkovoiton päivä!

Upeasti lentopallon naisten EM-turnauksessa esiintyneet suomalaiset kohtaavat tänään ”kuolemankamppailussa” Ranskan. Suomi on hävinnyt turnauksen kaikki kolme peliään. Ensin hallitseva maailmanmestari ja maailmantilaston numero 1. Serbia voitti Suomen, tämän jälkeen kisaemäntä Turkki ja sunnuntaisessa ottelussa Kreikka. Mutta enää jatkopaikan eteen ei riitä pelkkä Ranskan voitto vaan suomalaisten pitää voittaa lisäksi viimeisessä alkusarjan ottelussaan Bulgaria päästäkseen jatkoon.

Kuva: FIVB

 

Suomi piti maanantaina totaalisen välipäivän, jolloin pelaajat saivat täydellisen valmistautumisen Ranska-ottelua varten. Päävalmentaja Tapio Kangasniemi sanoi, että mitään ihmeellisempää ei voida enää tehdä. Turnauksen alkutyöt on tehty ja nyt on aika pelata ja ottaa kaikki irti jo opitusta.

Kuva: FIVB

 

Suomen lohkossa eli lohkossa A piikkipaikalla on Serbia, jonka jälkeen tulee Kreikka, Turkki ja Ranska. Suomi on Turkki-pelistä hankitulla yhdellä pisteellä lohkon viimeisenä. Mikäli Suomi haluaa pitää jatkohaaveensa elossa, sen on tänään kukistettava Ranska.

Ranska on pelannut turnauksessa niin ikään kolme ottelua. Se hävisi sekä Serbialle että Kreikalle yhteiserin 1-6 mutta ranskalaiset onnistuivat voittamaan Bulgarian 3-2.

Embed from Getty Images

 

Päivän ottelu alkaa kello 17:00. Se on nähtävissä YLE TV2:ssa sekä YLE Areenassa.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.