Suomen jalkapallomaajoukkue voittoon Bulgariasta

Suomen miesten jalkapallomaajoukkue voitti Bulgarian 1-2 Kansojen liigan ottelussa Sofiassa. Huuhkajien maaleista vastasivat ensimmäisellä puoliajalla Teemu Pukki ja Robin Lod.

Huuhkajat sai otteluun unelma-alun, kun Robert Taylor vapautti Pukin läpiajoon seitsemännellä minuutilla. Pukki viimeisteli varmasti ja teki ensimmäisen maajoukkuemaalinsa lähes vuoteen.

Huuhkajien toinen osuma syntyi ensimmäisen puoliajan lisäajalla. Lod syötti Pukin maalipaikkaan ja pääsi itse laittamaan paluupallosta pelivälineen verkkoon.

Tunnin pelin kohdalla kapteeni Tim Sparv rikkoi Dominik Yankovia ja aiheutti Bulgarialle rangaistuspotkun. Lukas Hradecky torjui kuitenkin Galin Ivanovin yrityksen upeasti vasemmasta alanurkasta. Sparv sai tilanteesta varoituksen ja samalla pelikiellon keskiviikon Wales-otteluun.

67. minuutin kohdalla Bulgaria sai toisen rangaistuspotkun, kun pallo osui Paulus Arajuuren käteen rangaistusalueen sisällä. Hradecky aavisti jälleen oikein, mutta Dimitar Ilievin tarkka laukaus painui verkkoon.

Huuhkajille voitto oli neljäs perättäinen.

Lohkon toisessa ottelussa Wales löi Irlannin 1–0 ja piti paikkansa lohkon kärjessä. Lohkovoitto ratkeaa keskiviikkona Cardiffissa Walesin ja Suomen keskinäisessä ottelussa.