Suomen Cup 2020 täyteen vauhtiin viikonloppuna

Miesten Suomen Cupin Veikkausliigan ja Ykkösen karsintalohkot pyörähtävät käyntiin tulevana viikonloppuna. Kakkosen Cup ja naisten Suomen Cupin lohkovaihe alkoivat jo viikko sitten, joten jalkapallokausi 2020 Suomessa on viikonlopun myötä jo täydessä vauhdissa.

Veikkausliigan karsinnan osalta kaikki joukkueet ovat heti tulessa lauantaina. Veikkausliigan karsinta pelataan kahdessa kuuden joukkueen lohkossa, joista lohkojen neljä parasta joukkuetta etenee varsinaiseen Suomen Cupiin.

Ykkösen karsinnan avauskierroksen otteluista viisi pelataan lauantain aikana ja sunnuntaina edessä on yksi. Ykkösen karsinta pelataan kahdessa kuuden joukkueen lohkossa, joista lohkojen kaksi parasta joukkuetta etenee varsinaiseen Suomen Cupiin.

Suomen Cupin cup-vaiheeseen etenee kaikkiaan 16 joukkuetta ja ryhmä täydentyy viime kauden Suomen Regions’ Cupin finalisteilla sekä Kakkosen Cupin finalisteilla.

Kakkosen Cup käynnistyi jo viime viikonloppuna. Se pelataan erillisenä kilpailuna sen lisäksi, että kahdelle parhaalle on tiedossa paikka Suomen Cupin pudotuspelivaiheeseen. Viime viikonloppuna pelit saatiin käyntiin neljässä lohkossa ja tänä viikonloppuna myös viimeisessä lohkossa päästään tositoimiin.

Myös naisten Suomen Cupin lohkovaiheessa pelattiin viime viikonloppuna jo neljä peliä ja tulevan viikonlopun jälkeen kaikki joukkueet ovat jo päässeet tositoimiin.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.