Suomalaismiesten ampumahiihdon pikakilpailusta täysi pannukakku!

Norjan ampumahiihtotähti Johannes Thingnes Bø nappasi ylivoimaisen voiton miesten pikakisassa Kontiolahdella.

Nollat ampunut norjalainen jätti toiseksi tulleen Sebastian Samuelssonin peräti 44,1 sekunnin päähän.

Ruotsi sai toisenkin miehen palkintopallille, kun Martin Ponsiluoma ylsi kisassa kolmanneksi.

Sen sijaan Norjan ja Ruotsin perässä hiihtäneet Suomen miesten suoritukset olivat sanalla sanoen umpisurkeita. Tero Seppälä oli parhaana suomalaisena 41:s. Kolmesti sakkoringin kiertänyt Seppälä jäi voittajasta 2.27,9. Vain kertaalleen ohi ampunut Olli Hiidensalo oli 42:s, jonka hiihtovauhdissa on paljon kehitettävää.

Lauantaina sensaatiomaisesti 14:nneksi sijoittunut Tuomas Harjula oli pikakisassa vasta 54:s. Harjula kiersi sakkoringin yhden kerran jäi kärjestä 2.40,1.