Suomalaisgolfarit olivat loistavassa vireessä Eurooppa kiertueen kilpailussa Dubaissa

Golf Geemedia

Suomalaisgolfarit pelasivat tänään todella loistavasti Euroopan kiertueella Dubaissa. Varsinkin Mikko Korhonen ja Kalle Samooja pelasivat upean toisen kierroksen. Lisäksi myös viime kauden sensaatio Sami Välimäki pääsi täpärästi mukaan viikonlopun kierroksille vaikka miehen peli ei tänään ollutkaan parasta mahdollista. Sitä vastoin kilpailun neljäs suomalainen Tapio Pulkkanen jäi cut -rajan väärälle puolelle tuloksella +3 ja näin mies voi keskittyä viikonloppuna pelaamisen sijaan suomalaiskolmikon kannustamiseen.

Embed from Getty Images

Korhonen lähti kilpailun toiseen päivään aamun ensimmäisessä ryhmässä ja peli sujuikin mukavasti vaikka kierros alkoikin bogeylla. Mies kuitenkin paransi peliään ja teki etuysille kolme birdieä. Takaysi sujui vieläkin paremmin ja suomalainen teki takaysille neljä birdieä sekä yhden bogeyn ja näin kierros sujui tulokseen viisi alle parin, joka oli koko porukan kolmanneksi paras tulos. Varsinkin kierroksen keskivaiheilla Korhonen oli vahvalla pelipäällä ja mies pelasi reiät 9-14 peräti neljä alle parin. Korhosen yhteistulos on kahden kierroksen jälkeen seitsemän alle parin ja se riittää kilpailussa tässä vaiheessa jaetulla kuudennelle sijalla. 

Kalle Samooja pelasi eiliseen tapaan tasaisen vahvaa peliä. Samoojan kierrokseen mahtui kaksi bogeyä, mutta vastapainoksi tuloskorttin tuli kuusi birdietä, joten kierrostulos oli eilisen tapaan neljä alle parin, joka varmasti Kultaranta golfia edustavalle Samoojalle maistui. Samooja on ennen v-lopun kierroksia jaetulla kolmannella sijalla tuloksella kahdeksan alle parin. Samoojan ero kilpailua johtavaan Belgian Thomas Detryyn on vain kaksi lyöntiä.

Embed from Getty Images

Cut-rajan selvitti täpärästi myös viime kauden komeetta ja vuoden tulokkaaksi Eurooppa Tourilla valittu Sami Välimäki. Suomalainen pelasi tänään kierroksen tulokseen +1 ja kun eilinen kierros sujui puolestaan tulokseen yksi alle, riitti kokonaistulos tasan par viimeisten joukossa jatkoon. Välimäen jatkopaikka näytti varsin kaukaiselta yhdentoista pelatun reiän jälkeen, kun suomalainen oli kierrostaan tuloksessa +3. Nokialainen kiristi kuitenkin ruuvia ja sai puristettua loppuun tärkeät kaksi birdieä, jotka takasivat miehelle jatkopaikan. Huomenna Välimäki pääsee ensimmäisessä ryhmässä kolmannelle kierrokselle heti aamuvarhain, joten miehellä on hyvä

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.