Steelersille isot pisteet, Classicille kaikkien aikojen kotivoitto

Steelers nappasi isot pisteet taisteluun Salibandyliigan play off -paikasta kun se kaatoi kotonaan Westend Indiansin 8-5. Voitto nosti hämeenlinnalaiset pisteen päähän pudotuspeliviivasta ja Indiansista.

Peliä alusta asti vienyt Steelers näytti karkaavan jo tavoittamattomaan johtoon Timo Johanssonin laukoessa kahdeksan minuuttia ennen loppua lukemiksi 6-3. Indians nousi kuitenkin hetkessä maalin päähän, kun Heikki Iiskola kavensi ensin itse ja syötti seuraavassa vaihdossa Mikael Sieväsen tekemään jo 6-5. Isäntien jännitys helpotti lopulta viimeisellä minuutilla Aleksi Kulmalan osuessa kahdesti tyhjiin. Nico Jonaeson oli tehoillaan 2+2 illan tehomies.

Torstain toisessa liigaottelussa Classic nappasi liigahistorian kaikkien aikojen suurimman kotivoiton murjoessaan Rauman SalBaa 18-2.

Kuudentoista maalin ero sivuaa myös kaikkien aikojen suurinta liigavoittoa. Yhtä selvästi on kaatanut SSV vieraissa Pirkkalan Pirkat maaliskuussa 2007 (17-1) ja HIFK:n joulukuussa 2007 (samoin 17-1).

Sami Johansson ahnehti ennätysfestareilla tehot 4+1, Eemeli Salin 2+3 ja Joonas Pylsy 2+2.