St. Louisin ja Dallasin ottelussa tehtiin historiaa viimeisellä peliminuutilla – pääosassa kaksi suomalaista

Miro heiskanen nhl

St. Louis Bluesista tuli yön kierroksella jääkiekon NHL-historian 11:s joukkue, joka on noussut ottelun viimeisellä minuutilla tappioasemasta voittoon. St. Louis nousi dramaattisesti voittoon Dallas Starsista, kun Blues juhli kotonaan 2–1-voittoa.

Dallas johti ottelua 1–0 vielä aivan kolmannen erän lopussa, mutta kotijoukkue St. Louis Blues nousi rinnalle ja ohi kahdella viimeisen minuutin ylivoimamaalilla. Suomalaiset keräsivät kyseenalaista kunniaa, kun Ryan O’Reillyn 1–1-tasoituksen aikana jäähypenkillä istui Stars-puolustaja Jani Hakanpää ja Jordan Kyroun 2–1-voittomaalin aikana rangaistusaitiossa oli taasen Dallas-pakki Miro Heiskanen.

O’Reillyn 1–1-tasoitus syntyi ajassa 59.13 Hakanpään koukkaamisjäähyn aikana ja Kyrou maalasi ajassa 59.31 Heiskasen huitomisrangaistuksen aikana.

Heiskanen kirjasi kamppailusta yhden syöttöpisteen, kun hän oli Jason Robertsonin 1–0-johto-osuman toinen syöttäjä toisessa erässä.