SM-Liigan maalipörssin voittaja vaihtaa seuraa

Julius Nättinen on ilmoittanut JYP:lle käyttävänsä sopimuksessaan olleen option purkaa voimassa oleva JYP-sopimus. Näin ollen 23-vuotias hyökkääjä siirtyy ulkomaille. Seura ei ole vielä tällä hetkellä julkisuudessa.

Nättinen pelasi viime kaudella läpimurtokautensa ja tehtaili 54 ottelussa yhteensä 33+22=55 tehopistettä. Pisteillään hän oli Liigan pistepörssin kolmas ja maalipörssin ykkönen.

Embed from Getty Images

– Nättisen otteet herättivät viime kaudella paljon huomiota jääkiekkopiireissä ja oli odotettavissa, että hän tulee käyttämään sopimuksensa purkuoikeutta siirtyäkseen ulkomaille, JYPin urheilutoimenjohtaja Mikko Viitanen kommentoi seuran tiedotteessa.

– Uskon tämän siirron myötä hänen ottavan vielä seuraavaan askeleen kehityksessään kohti kansainvälistä huipputasoa. Nättisen kehitysloikka yhdessä kesässä liigan huippuhyökkääjäksi vaikeahkon kauden jälkeen on myös osoitus seuran hyvästä valmennustyöstä ja Nättisen omasta sitoutumisesta ihmisenä ja urheilijana kasvamiseen, hän jatkoi.

Nättinen on JYPin oma kasvatti. Hyökkääjä palasi Pohjois-Amerikasta Jyväskylään kaudeksi 2018-2019. Nättinen on pelannut JYPin lisäksi urallaan OHL:ssä sekä AHL:ssä. Hän on Anaheim Ducksin toisen kierroksen varaus vuodelta 2015.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.