Porin Itä-Lännen uusi ajankohta on 9.-10.7.2021

Pesäpallon Itä-Länsi, Suomen suosituin tähdistöottelutapahtuma, tuo maailman parhaat pesäpalloilijat Poriin 9.-10.7.2021. Perjantaina Erku-Areenan valloittavat tytöt ja pojat arvo-otteluissaan. Tapahtuman huipennuksena nähdään naisten ja miesten Itä-Lännet, kautta aikain ensimmäisen kerran saman päivän aikana Superlauantaina.

Ostetut pääsyliput ja VIP-paketit käyvät sellaisenaan ensi vuoden Itä-Lännessä 9.-10.7.2021. Lipunostajia on myös tiedotettu sähköpostitse mahdollisuudesta jättää palautuspyyntö 30.6.2020 mennessä ja saada hyvitys lipun hinnasta Ticketmasterin käyttöehtojen mukaisesti. Itä-Länsi-lipunmyynti sulkeutuu hetkellisesti kesäkuun ajaksi.

Tapahtuman aikataulu pysyy vastaavana kuin tälle vuodelle oli suunniteltu. Nuorten päivänä perjantaina pelataan poikien arvo-ottelu kello 14.30 ja tyttöjen arvo-ottelu kello 18.30. Tapahtuman huipentavana Superlauantaina nähdään naisten Itä-Länsi-ottelu kello 14 ja miesten Itä-Länsi-ottelu kello 18.

Vuosi 2020 piirtyy pesäpallon arvo-otteluhistoriaan mustana pisteenä, sillä Pesäpalloliitto on päättänyt perua kaikki suunnitelmat arvo-otteluiden järjestämiseksi alkavalla kaudella. Tätä ennen vuotuinen Itä-Länsi-traditio katkesi vain sotavuosina 1941–42 ja 1944. Poikkeuksellisissa oloissa Pesäpalloliitto haluaa tukea seurojen, joukkueiden ja pelaajien keskittymistä sarjaotteluihin sekä varmistaa kilpailukauden onnistuneen läpiviennin.

Sitä suuremmalla ilolla Itä-Länsi-historiaa kirjoitetaan Porissa ensi vuonna. Miesten Itä-Länsi-ottelua ei ole Satakunnassa aiemmin pelattu ja naistenkin Itä-Länsi vain kahdesti Ulvilassa (1978 ja 1990).

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.