SM-liiga – SaiPa hankki hyökkäykseen Justin Shuggin ja Emil Forslundin

Tiukasti vielä pudotuspelipaikasta taisteleva SaiPa on tehnyt aktiivisia peliliikkeitä ja vahvistanut joukkuettaan loppukautta ajatellen. Seura hankki hyökkäykseen kanadalaisen Justin Shuggin sekä ruotsalaisen Emil Forslundin. Molemmat pelaajat kiekkoilevat SaiPassa loppukaude kattavalla sopimuksella. Sitä vastoin SaiPassa kovaa tulosta alkukaudesta tehneen ruotsalaishyökkääjä John Perssonin ura tuli SaiPassa päätökseen ja mies siirtyy pelaamaan SHL-seura Brynäs IF:n riveihin.

Embed from Getty Images

28-vuotias Justin Shugg saapuu SaiPaan Saksan DEL -liigassa pelaavasta Red Bull Munchenistä. Oikealta laukova Shugg on tehnyt viime vuosina DEL-liigassa kohtalaisen mukavasti tulosta ja 131 ottelussa on syntynyt tehot 34+54. Urallaan kanadalaishyökkääjä on pelannut kolme ottelua NHL:ssä Carolina Hurricanesin riveissä ja kaudella 2016-2017 hän kiekkoili KHL:ssä Dinamo Riikan riveissä.

SaiPan urheilujohtaja Antti Tuomenoksa kertoi seuran tiedotteessa, että Shugg on nimenomaan täsmähankinta loppukautta ajatellen ja mieheltä odotetaan tehoja sekä erityisesti ratkaisuvoimaa hyökkäyspäässä.

SaiPan toinen hankinta on 26-vuotias Emil Forslund. Ruotsalaishyökkääjä on noussut ammattilaistasolle vasta myöhemmällä iällä ja viime kausi oli vasta miehen ensimmäinen Ruotsin pääsarjassa. Brynäsin joukkueessa vastuu ja tehot ovat jääneet varsin pieneksi, mutta potentiaalia kuitenkin löytyy ja hän tuo varmasti leveyttä SaiPan hyökkäykseen.

– Emil on hyvin luisteleva ja monipuolinen pelaaja. Hänellä on hyvä työmoraali ja hän tekee paljon töitä joukkueen eteen hyvällä asenteella kuvaili Tuomenoksa uutta hankintaa seuran tiedotteessa.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.