Scroll Top

Sheriffi jätti uppoavan laivan

Pääkaupunkiseudun joukkueiden valmentajanvaihdot jatkuivat tänään, kun seuran osaomistaja, entinen maajoukkuehyökkääjä Shefki Kuqi jättäytyi pois PK-35 Vantaan päävalmentajan paikalta.

Embed from Getty Images

Joukkue on sarjataulukon pohjalla yhdessä eilen Jani Honkavaaran erottaneen HIFK:n kanssa. Ryhmän alkukausi on ollut vähintäänkin värikäs, kun jo aiemmin vantaalaisten riveistä poistuivat Kuqin kanssa riitautuneet espanjalaiset sittemmin HJK:n palkkalistoille siirtyneen valmentaja Jose Riveiron johdolla.

Loppukauden ajan PK-35 Vantaan valmennuksesta vastuun kantaa tähän asti Kuqin apuna työskennellyt Pasi Pihamaa aisaparinaan Juha Jussila. Myös fysiikkavalmennuksesta vastaava Levi Earl jätti pestinsä.

Nähtäväksi jää nousevatko vantaalaiset pois putoamiskurimuksesta. Seuraava mahdollisuus lihottaa pistepottia on tiistaina 2.8 kun Tampereen Ilves saapuu vieraaksi Myyrmäkeen. Mielenkiintoista on seurata myös mikä on Shefki Kuqin seuraava pysäkki valmentajanuralla. Pestit Espoossa ja Vantaalla eivät ole olleet kovin seesteisiä, mutta tästä huolimatta ilmeistä kiinnostusta Kosovon härän palveluksia kohtaan on ollut myös Brittein saarilta.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.