Seinäjoen Peliveljien kevätvire liikaa mestari Classicille

Salibandy naiset sb

Seinäjoen Peliveljet jatkaa vahvaa kevätvirettään, ja tänään sen uhriksi joutui mestari Classic taipuen Seinäjoella maalein 6-4. SPV on voittanut viimeisimmistä yhdeksästä ottelustaan kahdeksan.

Jo avauserä meni Konsta Haukkalan maalilla kotijoukkueelle, ja heti toisen alkuun iski ensin Janne Autio hurjalla rystylitsarilla laidasta 2-0 ja kohta Peter Kotilainen takatolpilta tyhjiin 3-0. Mikko Leikkanen ja Albert Koskinen kavensivat ylivoimilla Classicille, mutta väliin oli iskenyt Eero Karjanlahti Peliveljille. Voittomaaliksi jääneen 5–2-osuman kiskaisi näyttävästi toisen erän loppuun Jukka-Pekka Pelto-Arvo. Classic kavensi päätösjaksolla kahdesti, mutta viimeinen yritys ilman maalivahtia kuivui Jukka-Pekka Pelto-Arvon omalta alueelta tyhjiin linkoamaan palloon.

OLS nousi pudotuspeliviivan aurinkoiselle puolelle kaatamalla kotonaan jumbo FBC Turun 6-2. OLS karkasi avauserässä neljään minuuttiin syntyneillä kolmella maalilla johtoon, kun poikkisyötöt puhkoivat vieraiden viisikkoa yhä uudelleen. Päätöserän puolivälissä peli oli jo 5-0 Valtteri Parviaisen maalattua kahdesti, mutta aivan ilman takaiskuja ei kotijoukkue tänään sentään päässyt. FBC kavensi Juuso Forsmanin lähivaparin jälkeen nostamalla maalilla ja Verneri Tuonosen sivallukselta takatolpalta tyhjiin ennen OLS:n tyhjiin juoksemaa päätösmaalia.

Espoossa Westend Indians löi Nurmon Jymyn 5-3 ratkottuaan pelin ottelun viimeisellä kympillä. Indians oli ensin noussut maalin tappioasemasta 3–1-johtoon ennen kuin Jari Hankkio kavensi toisen erän lopussa ja Niko-Arttu Perälä tasoitti kolmannessa. Yhdeksän minuuttia ennen täyttä aikaa Rasmus Pasanen laukoi ”Heimon” uudelleen edelle, ja Jasper Auvinen teki vielä Pasasen passista loppunumerot runsaat kolme minuuttia ennen täyttä aikaa.

Sarjataulukon kärjessä on nyt TPS:llä 57, Classicilla 54 ja niitä ottelun vähemmän pelanneella Nokian KrP:llä 53 pistettä.

Sunnuntaina nähdään ottelut LASB–TPS, Happee–FBC Turku ja Oilers–Jymy.